Jens Ni­el­sen ro­ser si­ne te­e­na­ger- pira­ter eft er po­kal­sejr

BT - - DANMARKS SPORTSAVIS -

Aal­borg Pira­tes kom til Rø­d­ov­re med syv te­e­na­ge­re og spil­le­de sig i kvart­fi na­len i Me­tal Cup med 3- 1 over Mighty Bulls. Ch­eft ræ­ner Jens Ni­el­sen var en glad og let­tet mand eft er fem træ­nings­kam­pe uden en ene­ste sejr. Den tid­li­ge­re må­l­kon­ge, som i sin lange ak­ti­ve kar­ri­e­re spil­le­de tre år i Aal­borg ( 2005- 08) og vend­te tilbage til Lim­fj ord­s­by­en i som­mer som træ­ner eft er et år som træ­ner for Lek­s­ands da­me­hold i Riks­se­ri­en, hav­de stor ros til sit un­ge hold.

» Vi fi gh­ter godt og le­ve­rer en stor ar­bejds­ind­sats. Rø­d­ov­re var bedst i før­ste pe­ri­o­de, men vi kom­mer godt tilbage, « si­ger Jens Ni­el­sen, der så mål fra Se­ba­sti­an Eh­lers, Ol­le Liss og Chri­stop­her Fre­de­rik­sen ( tomt mål).

De fi re kvart­fi na­ler i Me­tal Cup spil­les bedst af to kam­pe og be­gyn­der fre­dag med føl­gen­de pro­gram: Sønderjyske- Es­b­jerg Ener­gy, Oden­se Bul­l­dogs- He­lev Eag­les, Fre­de­riks­havn Whi­te Hawks- Her­ning Blue Fox og Rung­sted Is­ho­ck­eyAal­borg Pira­tes.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.