FCKs Høg­li ude i seks uger

BT - - SPORTEN - BRUD PÅ RYG­GEN Ni­els O. Hansen piquet@ sporten. dk

Tom Høg­li er væk fra FC Kø­ben­havns hold i seks uger, eft er at han blev al­vor­ligt ska­det i søndagens der­by mod Brøndby. Det skri­ver FC København på sin hjem­mesi­de.

Der ven­ter en pau­se på seks uger til FC Kø­ben­havns ba­ck, Tom Høg­li, eft er at han måt­te la­de sig ud­skift e eft er få mi­nut­ters spil af søndagens kamp mod Brøndby.

Ved den lej­lig­hed blev han ta­ck­let hårdt af Ron­nie Schwartz, der modt­og gult kort for for­se- el­sen af dom­mer Jakob Kehlet. FCK- træ­ner Stå­le Sol­bak­ken men­te eft er kam­pen, at kor­tet bur­de ha­ve væ­ret rødt.

I går stod det klart, at Tom Høg­li har bræk­ket en ryg­hvir­vel.

» Et rønt­gen­bil­le­de tid­li­ge­re i dag gav os en mi­stan­ke om, at der kun­ne væ­re no­get galt og en scan­ning her i eft er­mid­dag har så be­kræft et, at der er et brud på en ryg­hvir­vel. Be­hand­lin­gen er ro og hvi­le, og han vil væ­re ude i op til seks uger, « si­ger hol­dets læ­ge, Mor­ten Bo­e­sen.

» Det er hel­dig­vis før­ste gang i min kar­ri­e­re, at jeg har få­et en så al­vor­lig ska­de, men nu var det min tur. That’s li­fe, og det er en del af fod­bol­den. Det må jeg ta­ge med og ac­cep­te­re, « si­ger Tom Høg­li selv.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.