Hat­tri­ck af OBs Fester­sen ned­lag­de FC Nordsjælland

BT - - DANMARKS SPORTSAVIS -

OB gik i aft es ind til kam­pen mod FC Nordsjælland med be­vidst­he­den om, at fyn­bo­er­ne i de se­ne­ste fi re su­per­liga­kam­pe på frem­med græs hav­de tabt. Stort end­da. Med en sam­let målsco­re på 3- 14. Der­i­mod hav­de FC Nordsjælland ik­ke luk­ket mål ind i de se­ne­ste tre kam­pe, som al­le var vun­det, og så hav­de man på pa­pi­ret en al­le­re­de af­gjort kamp. Men så­dan skul­le det langt­fra gå. OB vandt sin blot an­den ude­sejr i den­ne sæ­son med over­be­vi­sen­de 5- 1.

Det skyl­des ik­ke mindst, at top­sco­rer Ras­mus Fester­sen var tilbage i star­top­stil­lin­gen eft er en ska­de i an­k­len. Og an­gri­be­ren kvit­te­re­de med et hat­tri­ck, der brag­te ham op som delt top­sco­rer i Su­per­liga­en. Han har nu sco­ret syv gan­ge li­ge­som mod­stan­de­ren fra aft enens kamp, Bru­nin­ho, og Randers FCs Vik­tor Lund­berg.

In­den Fester­sen score­de et va­ske­æg­te hat­tri­ck, brag­te Martin Vin­gaard FCN for­an 1- 0. Ken­neth Zo­ho­re og Mat­hi­as Gre­ve run­de­de kam­pen af med hver sin scor­ing.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.