LANGSKUDDEDENSIKRE DEN FAVORABLE T

BT - - DANMARKS SPORTSAVIS -

ENG­LAND PRE­MI­ER LEAGUE, KLOK­KEN 16: 00 BEG­GE HOLD SCO­RER I KAM­PEN ENG­LAND PRE­MI­ER LEAGUE, KLOK­KEN 18: 30 OVER 2,5 MÅL I KAM­PEN

Eft er den su­veræ­ne start med fem sej­re i li­ge så man­ge kam­pe hav­de de fl este næ­sten ta­get det for gi­vet, at Man­che­ster Ci­ty løb med gul­det.

Men to ne­der­lag har gi­vet grund til pan­de­ryn­ker og i hvert fald be­ty det, at man har mi­stet før­ste­plad­sen til bys­bør­ne­ne Uni­ted.

Det får dog ik­ke mar­ke­det til at mi­ste tro­en på Ci­ty , da hol­det sta­dig kun står i odds om­kring 1,90 på at vin­de guld, hvor Ar­se­nal sta­dig er næst­fa­vo­rit om­kring fem gan­ge pen­ge­ne mod odds 6,00 på Man. Uni­ted.

» På trods af at Man­che­ster Ci­ty har tabt de se­ne­ste to Pre­mi­er League- kam­pe, an­ser vi sta­dig Pel­le­gri­nis trop­per som det bed­ste hold. Vi hav­de Man­che­ster Ci­ty som klar næst­fa­vo­rit til tit­len fra sæ­son­start, og med Chel­seas for­fær­de­li­ge sæ­son­start in men­te, er Ci­ty nu fa­vo­rit, « si­ger Hans- Hen­rik Busk Stie fra Dan­ske Spil.

SPA­NI­EN PRIMERA DI­VI­SION, KLOK­KEN 16: 00 SE­VIL­LA VIN­DER KAM­PEN

Fo­to: Reu­ters

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.