Det sto­re juleshow

BT - - TV-GUIDE -

DI­REK­TE mest po­pu­la­e­re san­ge fra ka­len­der­ne.

Showet by­der på smuk­ke to­ner fra Mar­tin Bryg­mann, Kaya Brüel, Bar­ba­ra Mo­le­ko og man­ge fle­re, og så kig­ger de le­gen­da­ri­ske fi­gu­rer fra ’The Ju­le­ka­len­der’ og en kendt dril­le­nis­se, Pa­py­rus ,og­så for­bi. Dansk ju­lestem­ning Un­der­vejs får kunst­ner­ne op­bak­ning fra et me­get ve­l­o­p­lagt Aal­borg Sym­fo­ni­o­r­ke­ster og de tre top­mu­si­kal­ske kor: Nord­jysk Pi­ge­kor, Klarup Pi­ge­kor Det bli­ver et show fyldt med over­ra­skel­ser og va­skea­eg­te dansk ju­lestem­ning. Jeg gla­e­der mig me­get til at de­le sce­ne med Hans Pil­gaard og Thi­sted Kir­kes Dren­geog Mand­skor.

»Det bli­ver et show fyldt med over­ra­skel­ser og va­skea­eg­te dansk ju­lestem­ning. Jeg gla­e­der mig me­get til at de­le sce­ne med Hans Pil­gaard,« si­ger den er­far­ne stu­di­e­va­ert, Ce­ci­lie Frøkja­er.

Mu­sik­kens Hus gla­e­der sig til­med de sne­hvi­de va­eg­ge og ju­le­rø­de sto­le at dan­ne ram­me om ko­mi­k­ken og mu­sik­ken. Og det er ik­ke ba­re de be­ta­len­de ga­e­ster og tv-se­er­ne, der vil over­va­e­re fest­fyr­va­er­ke­ri­et i Aal­borg. TV2 og Mu­sik­kens Hus by­der nem­lig og­så vel­kom­men til Hen­des Kon­ge­li­ge Højhed Kron­prin­ses­se Mary, der vil ny­de kon­cer­ten i før­ste par­ket.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.