Vestergaard vi­ste vej­en

BT - - DANMARKS SPORTSAVIS -

Vestergaard sit hold på sej­rs­kurs.

Fl­o­ri­an Gril­litsch skød på mål di­rek­te på fris­park, og Glad­ba­chs må­l­mand, Yann Som­mer, hav­de til­sy­ne­la­den­de lu­ret østri­ge­ren. Men den schweizi­ske ke­e­per slog bol­den ind på stol­pen, og ripo­sten end­te hos den dan­ske lands­holds­spil­ler, som lyns­nart send­te kug­len i kas­sen.

Den bos­nisk­fød­te sven­sker, Brani­mir Hr­go­ta, ud­lig­ne­de for Glad­bach, men al­le­re­de to mi­nut­ter ef­ter score­de Wer­ders ve­te­ran, Clau­dio Pizar­ro, ef­ter en op­da­ek­nings­fejl af An­dreas Chri­sten­sen.

Ni­ge­ri­a­ne­ren Ant­ho­ny Ujah øge­de til 4-2, og selv­om Brani­mir Hr­go­ta i over­ti­den score­de sit an­det og Glad­ba­chs tred­je mål, var det for lidt og for sent for hjem­me­hol­det, og der­med fik bund­hol­det Wer­der Bre­men en til­tra­engt suc­ces-op­le­vel­se.

I en an­den po­kal­kamp i går vandt Bay­er Le­ver­ku­sen 3-1 ude over SpVgg Un­ter­ha­ching fra Re­gio­nal­liga­en.

Der­med fik klub­ben re­van­che for ne­der­la­get for 15 år si­den i sid­ste spil­ler­un­de i Bun­des­liga­en, hvor SpVgg Uni­ter­ha­ching med en sejr på 2-0 for­hin­dre­de Bay­er Le­ver­ku­sen i at vin­de klub­bens før­ste mester­skab.

Gul­det gik ved den lej­lig­hed i ste­det til Bay­ern Mün­chen, som vandt 3-1 over Wer­der Bre­men.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.