OKAY

BT - - SPORTEN -

med hjem fra ve­st­ky­sten, hvis ik­ke det var for den nye dør­mand i må­let, Jep­pe Højb­jerg. U21- lands­holds­må­l­man­den stod en frem­ra­gen­de kamp og sik­re­de re­elt Es­b­jerg de tre po­int.

Det var po­int, som igen var­me­de for ve­stjy­der­ne. En for­års­start med tre sej­re i fem kam­pe har skudt Jonas Dals trop­per et godt styk­ke væk fra den tru­en­de nedryk­nings­streg. Mens Ho­bro er ble­vet skudt søn­der og sam­men ind­til hol­dets ene po­int mod AGF, har Es­b­jerg truk­ket den syn­ken­de sku­de helt op på land.

Es­b­jerg har nu he­le 14 po­int ned til Ho­bro. Og der er sket den ene lil­le æn­dring si­den års­skift et, at man har fun­det hel­det i Es­b­jerg.

» Før jul fi k vi knap så man­ge po­int. Vi har og­så haft mar­gi­na­ler­ne i de her kam­pe, må vi in­drøm­me. Vi kæm­per for at få dem, men de er og­så gå­et vo­res vej. Vi spil­le­de knap så god en kamp, men vi fi k al­li­ge­vel tre po­int. Vi fi gh­ter for det og står sam­men som en en­hed, men spil­let med bol­den kan bli­ve langt bed­re, « sag­de Jes­per Jør­gen­sen til TV3 Sport.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.