Her­nings sø­de ha­evn

BT - - DANMARKS SPORTSAVIS -

fik må­l­net­tet til at blaf­re, og det end­te med en so­lid 5-0-sejr til Ma­rio Si­mio­nis trop­per.

»Jeg er stolt af vo­res spil­le­re. De skøjte­de godt vir­ke­lig godt i dag. Men man skal vin­de fi­re kam­pe for at vin­de se­ri­en, og det står sta­dig kun 2-1. Men vi er glad for, at vi for før­ste gang i årets slut­spil ik­ke ven­te­de til kamp syv med at vin­de på ude­ba­ne,« sag­de Her­ning-tra­e­ner Ma­rio Si­mio­ni.

I før­ste kamp i Es­b­jerg blev Ky­le Es­se­ry skur­ken, da han tog en ud­vis­ning kort før tid. Den gav Es­b­jerg sej­ren, men i går var det Es­se­ry, der score­de til 1-0 og send­te Her­ning på sej­rs­kurs.

For Es­b­jerg hav­de ik­ke nøg­len til at lå­se Her­ning-de­fen­si­ven op, og i mod­sat­te en­de ko­ste­de en til ti­der sløv de­fen­siv et par mål, mens Jeff Fra­zee i må­let hel­ler ik­ke hav­de den mest over­be­vi­sen­de dag på kon­to­ret.

»Vi bli­ver fru­stre­re­de over, at de (Her­ning, red.) var me­get af­ven­ten­de og ba­re la­der os kom­me frem. Det var ut­ro­ligt sva­ert at kom­me igen­nem. De spil­ler ba­re god ude­ba­ne­ho­ck­ey, og det er ik­ke godt nok af os,« sag­de Es­b­jergs Kas­per Jen­sen ef­ter kam­pen til TV2 Sport.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.