Lyng­by på ret kurs igen

BT - - DANMARKS SPORTSAVIS -

1. DI­VI­SION Med en 2-0-sejr over Na­est­ved på ude­ba­ne i går hol­der Lyng­by Bold­klub so­lidt fast i duk­se­plad­sen i 1. di­vi­sion. Der­med har klub­ben kur­sen ret­tet mod end­nu en tur i Alka Su­per­liga­en. Lyng­by kom godt fra start, da Na­est­veds Sø­ren Jensen ef­ter 20 mi­nut­ter måt­te se sig no­te­ret for et selv­mål, der brag­te Lyng­by for­an 1-0.

Og fem mi­nut­ter in­de i an­den halv­leg stod Lyng­bys Brad­ley Ra­la­ni for et pragt­mål, da han dre­je­de et flot spark ind bag Na­est­ved-må­l­man­den.

Med sej­ren har Lyng­by 53 po­int og seks po­int ned til AC Hor­sens på an­den­plad­sen samt ot­te po­int til Sil­ke­borg på tred­je­plad­sen. Sil­ke­borg blev og­så no­te­ret for tre po­int på grund af en skri­ve­bord­s­sejr over kon­kurs­ram­te FC Vestsjaelland. Kamp om plad­ser­ne De tre øver­ste plad­ser i ra­ek­ken sik­rer op­ryk­ning til Su­per­liga­en, og i kam­pen om de tre plad­ser lyk­ke­des det og­så AC Hor­sens at hen­te vig­ti­ge po­int med en 2-1sejr over FC Roskil­de, der hu­se­rer i den ne­der­ste del af ra­ek­ken.

Roskil­de var el­lers for­an det me­ste af kam­pen, men med lidt me­re end 10 mi­nut­ter til­ba­ge af kam­pen fik Hor­sens’ Delp­hin Ts­hiem­be ud­lig­net. Og i sid­ste mi­nut sik­re­de Hor­sens sig de tre po­int på en scor­ing af Kjartan Fin­n­bo­ga­son.

Hor­sens er med 47 po­int på an­den­plad­sen to po­int for­an Sil­ke­borg, der har to po­int ned til Vej­le på fjer­de­plad­sen. Vej­le tab­te tors­dag 2-3 til FC Hels­in­gør.

Hor­sens har dog spil­let en kamp fa­er­re end de an­dre hold i top­pen og lig­ger der­for godt til i op­ryk­nings­kam­pen.

På fem­te­plad­sen sat­te FC Fre­de­ri­cia po­int til med et 0-3-ne­der­lag til HB Kø­ge, mens og­så Vend­sy­s­sel FF tab­te 1-2 til Ski­ve.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.