Svi­at­chen­ko sco­rer i Old Firm-op­gør

BT - - DANMARKS SPORTSAVIS -

Erik Svi­at­chen­ko score­de i går sit før­ste mål i Cel­tic-trøj­en, da han ud­lig­ne­de til 1-1 i det klas­si­ske Old Firm-op­gør mel­lem Cel­tic og Ran­gers FC.

Den tid­li­ge­re FC Midtjyl­land-spil­ler steg til vej­rs og ud­lig­ne­de på et ho­ved­stød i an­den halv­leg af se­mi­fi­na­le­op­gø­ret i den skot­ske po­kal­tur­ne­ring mod ri­va­ler­ne fra Ran­gers FC.

Da den or­di­na­e­re spil­le­tid slut­te­de 1-1, og der stod 2-2 ef­ter den for­la­en­ge­de spil­le­tid, måt­te hol­de­ne ud i straf­fes­parks­kon­kur­ren­ce om en plads i den skot­ske FA Cup-fi­na­le mod Hi­ber­ni­an. Her lyk­ke­des det for Ran­gers - der for ny­lig sik­re­de op­ryk­ning til den bed­ste skot­ske ra­ek­ke - at be­sej­re fa­vo­rit­ter­ne fra Cel­tic 5-4, og der­med vandt Ran­gers op­gø­ret 7-6.

De se­ne­re år har skot­ske fod­bold­fans hungret ef­ter de le­gen­da­ri­ske Old Firm-op­gør mel­lem Ran­gers FC og Cel­tic, og gårs­da­gens op­gør var det før­ste si­den ja­nu­ar 2015, hvor de to klub­ber og­så mød­tes i en po­kal­kamp.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.