10 års vindere af den gyld­ne støv­le

BT - - SPORTEN -

2014-15 2013-14

ska­det ba­nen mod slut­nin­gen af onsdagens liga­kamp mod Vil­lar­re­al. Men i går har han be­ro­li­get si­ne fans i jag­ten på fle­re mål: »Alt er godt,« skri­ver han på In­s­ta­gram. lidt af en slut­spurt ind. Onsdag skrev han spansk hi­sto­rie med an­del i syv mål i liga­kam­pen mod Depor­ti­vo (fi­re mål, tre as­si­ster). Der­med er han igen helt med frem­me i fel­tet af top­sco­re­re. 28 år Ro­ma (u), Ata­lan­ta (h) Tor­i­no (u), Fro­si­no­ne (h)

haft ka­ran­ta­e­ne i tre kam­pe ef­ter et ver­balt over­fald på en dom­mer, men nu er han til­ba­ge til de sid­ste kam­pe – og han er sta­dig med helt frem­me i ’den gyld­ne støv­le’-jag­ten. 34 år Ren­nes (h), Ajac­cio (u), Bor­deaux (u), Nan­tes (h) li­sten kan end­nu. Se­ne­ste sven­ske vin­der af den gyld­ne støv­le var Henrik Lars­son i 2000-01. Den­gang skul­le der 35 mål til i den skot­ske li­ga, der og­så kun gav 1,5 po­int pr. mål.

Spor­ting Gi­jon (h), Re­al Be­tis (u), Es­pa­ny­ol (h), Gra­na­da (u)

på li­sten. Bra­si­li­an­ske me­di­er kald­te ham en­gang ’ver­dens va­er­ste an­gri­ber’, men i den­ne sa­e­son er han godt på vej mod at gø­re Ben­fi­ca til po­rtu­gi­sisk me­ster.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.