Ny­for­lo­vet Hilary Swank er so­lo igen

BT - - NYHEDER -

I marts an­non­ce­re­de den ame­ri­kan­ske sku­e­spil­ler Hilary Swank sin for­lovel­se med den tid­li­ge­re ten­nis­spil­ler Ru­ben Tor­res.

»Det her ske­te på en van­dre­tur! Jeg er så glad for at kun­ne an­non­ce­re min for­lovel­se med min ka­e­re Ru­ben,« skrev Hilary Swank iføl­ge E! News på de so­ci­a­le me­di­er, da hun af­slø­re­de for­lovel­sen.

Men ef­ter blot to må­ne­der er ro­man­tik­ken dog for­s­vun­det, og de sø­de min­der om for­lovel­sen er slet­tet fra Hilary Swanks pro­fi­ler på de so­ci­a­le me­di­er. Re­pra­e­sen­tan­ter for ’Mil­li­on Dol­lar Ba­by’-stjer­nen be­kra­ef­ter over for Pe­op­le Ma­ga­zi­ne, at for­lovel­sen er drop­pet, og at par­ret er gå­et hver til sit. Den Oscar-vin­den­de sku­e­spil­le­rin­de dan­ne­de par med Ru­ben Tor­res i lidt un­der et år, før de blev for­lo­ve­de. Var ae­g­te­ska­bet ble­vet til no­get, vil­le det ha­ve va­e­ret an­den gang, at 41-åri­ge Hilary Swank skul­le til al­ters. Hun var i 10 år gift med sku­e­spil­le­ren Chad Lowe, som hun blev skilt fra i 2007.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.