Wanwit­tigt go­de wa­li­se­re

BT - - EM I FRANKRIG 2016 -

MOD SENSATIONEN hjem­me­fra og drog til Lil­le for at føl­ge fod­bold­drøm­men. Sce­nen var sat til, at han skul­le ind­ta­ge en ho­ved­rol­le, men det skul­le ik­ke bli­ve som helt.

Lands­holdskam­me­ra­ten Rad­ja Naing­go­lan stjal godt nok al op­ma­er­k­som­hed ef­ter 13 mi­nut­ter med et drøn af et spark fra 30 me­ter. Midt­ba­ne­man­den, der un­der EM har va­e­ret mest kendt og om­talt for at få lov at ry­ge smø­ger med land­stra­e­ner Wil­mots’ til­la­del­se, sat­te den­ne gang ild til bol­den og send­te Belgien for­an 1-0.

Her­fra aen­dre­de kam­pen sig to­talt, og Wales fort­sat­te den trend, vi har set ved det­te EM. At holdånd slår råt ta­lent. Neil Tay­l­or bra­end­te en stor chan­ce, men ef­ter en halv ti­me sat­te an­fø­rer og for­svars­styr­mand As­hley Wil­li­ams pan­den på et hjør­ne­s­park, ud­lig­ne­de til 1-1 og løb ud og fejre­de med he­le den wa­li­si­ske ba­enk. Ren Bar­ce­lo­na Her stop­pe­de Wales’ kamp for en sen­sa­tio­nel se­mi­fi­na­le­plads ik­ke. 10 mi­nut­ter in­de i an­den halv­leg glem­te Hal Rob­son-Ka­nu nem­lig for en stund, at han spil­le­de for Re­a­ding i Cham­pions­hip og ik­ke Bar­ce­lo­na i La Li­ga, da han send­te tre bel­gi­e­re mod hjør­ne­fla­get med en fiks fin­te og ale­ne i fel­tet kun­ne spar­ke Wales for­an 2-1.

Belgien sat­se­de, men Wales kvit­te­re­de. Fem mi­nut­ter før tid blev sej­ren sik­ker, da Sam Vo­kes he­a­de­de bol­den i net­tet til 3-1 og luk­ke­de kam­pen.

Marc Wil­mots skal nok ven­te lidt med at fin­de hjem til Belgien, for med spil­le­re som Ke­vin De Bruy­ne, Eden Ha­zard og Ro­me­lu Lukaku hav­de bel­gi­er­ne sat na­e­sen op ef­ter me­re. Isa­er ef­ter et lod­tra­ek­nings­held af de stør­re, da man end­te i den på pa­pi­ret nem­me halv­del mod fi­na­len.

Det er sva­ert at fo­re­stil­le sig, at Wil­mots og­så om to år er tra­e­ner for Belgien, når der er VM i Rusland. Det er til gen­ga­eld no­get nem­me­re at se Chris Co­le­man få en livs­stids­kon­trakt med Wales. For nu er den de­bu­te­ren­de EM-na­tion i se­mi­fi­na­len mod Portu­gal. KAMPFAKTA MÅL: 0-1 Rad­ja Naing­go­lan (13.), 1-1 As­hley Wil­li­ams (31.), 2-1 Hal Rob­son-Ka­nu (55.), 3-1 Sam Vo­kes (86.) ADVARSLER: Wales: Ben Davies (5.), Ja­mes Che­ster (16.), Chris Gun­ter (24.), Aa­ron Ram­sey (75.). Belgien: Ma­rou­a­ne Fel­lai­ni (59.), To­by Al­derwei­reld (85.) UDVISNINGER: In­gen TILSKUERE: 49.000 på Sta­de Pi­er­re Mau­roy, Lil­le

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.