Ska­det FCM-ge­ne­ral er ude i et halvt år

BT - - ALKA SUPERLIGA - /ritzau/

Tim Sparv har va­e­ret en sta­bil mo­tor på FC Midtjyl­lands cen­tra­le midt­ba­ne si­den sin an­komst for to år si­den.

Men i den kom­men­de tid må Tim Sparv se til fra si­de­linj­en. Et sprin­ger­k­nae hol­der den fin­ske lands­holds­an­fø­rer va­ek fra fod­bold­ba­nen, og han for­ven­tes ude i et halvt år.

»Tim har spil­let ho­ved­par­ten af kam­pe­ne i de se­ne­ste sa­e­so­ner og er en le­der­skik­kel­se og en kul­tur­ba­e­rer i klub­ben.«

»Det vil va­e­re et hårdt slag for al­le hold at und­va­e­re så­dan en spil­ler, og det er det selv­føl­ge­lig og­så for os,« si­ger FCMtra­e­ner Jess Thorup til klub­bens hjem­mesi­de. FC Midtjyl­land hen­te­de tid­li­ge­re på som­me­ren den fin­ske lands­holds­spil­ler Mar­kus Halsti, som kan spil­le bå­de på den de­fen­si­ve midt­ba­ne og i det cen­tra­le for­svar. I tors­da­gens 1-0sejr hjem­me over Su­d­u­va i før­ste run­de af Eu­ro­pa Le­ague-kva­li­fi­ka­tio­nen star­te­de den 32-åri­ge fin­ne på den de­fen­si­ve midt­ba­ne, hvor der og­så blev spil­mi­nut­ter til An­dré Rø­mer. Ef­ter den sam­le­de 2-0-sejr over Su­d­u­va skal FC Midtjyl­land i kamp al­le­re­de på tors­dag, hvor hol­det på hjem­me­ba­ne mø­der FC Va­duz fra Li­ch­tenste­in i an­den kva­li­fi­ka­tions­run­de i Eu­ro­pa Le­ague.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.