Pourié tør­ner ud for Ran­ders FC

BT - - SUPERLIGA - /ritzau/Foto: Hen­ning Bag­ger

Ran­ders FC har valgt at teg­ne en to­årig kon­trakt med den ty­ske an­gri­ber Mar­vin Pourié, der tid­li­ge­re har spil­let for Sil­ke­borg, FCK og Søn­derjy­ske i Su­per­liga­en.

»Jeg kom­mer til Ran­ders for at sco­re mål og for at va­e­re med til at ind­fri de top 6-am­bi­tio­ner, som klub­ben har sat. Jeg er sul­ten og gla­e­der mig til at vi­se, at jeg sta­dig ved, hvor må­let står,« si­ger Mar­vin Pourié til Ran­ders FCs hjem­mesi­de.

Ialt står Mar­vin Pourié no­te­ret for 34 mål i 96 su­per­liga­kam­pe.

»Mar­vin har tid­li­ge­re vist, at han har en sa­er­de­les ve­l­ud­vik­let må­l­na­e­se og er god til at va­e­re på plads de rig­ti­ge ste­der på de rig­ti­ge tids­punk­ter. Hans styr­ke er in­de i fel­tet, hvor han er en al­de­les kli­nisk af­slut­ter, så det er en spa­en­den­de og an­der­le­des til­fø­jel­se til et i for­vej­en sta­er­kt be­sat an­greb,« si­ger Ran­ders FCs sport­s­chef, Ole Ni­el­sen.

Ran­ders FC har og­så teg­net kon­trakt med costa­ri­ca­ne­ren Mayron Ge­or­ge fra lo­kal­ri­va­ler­ne Ho­bro for at styr­ke det of­fen­si­ve de­par­te­ment.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.