Pizza med ser­ra­noskin­ke på blom­kåls­bund

BT - - SØNDAG -

(1 stor pizza til 2-3 pers.) To­matsau­ce: 1 hak­ket løg 1 bundt ba­si­li­kum 1 då­se to­mat­puré 2 då­ser hak­ke­de to­ma­ter Salt Lidt olie Blom­kåls­bund: 1 stort blom­kåls­ho­ved Ko­gen­de vand 75 gram re­vet par­mesan (kan ude­la­des for en let­te­re pizza­bund)

2-3 sam­men­pi­ske­de aeg Fyld: 1 lil­le po­se mozza­rel­laku­g­ler 8-10 cher­ryto­ma­ter 2 rø­de pe­ber­frug­ter 200 gram ser­ra­noskin­ke SÅDAN GØR DU:

To­matsau­ce: Ta­end ov­nen på 225 gra­der varm­luft. Be­gynd med to­matsau­cen. Svits løg og ba­si­li­kum i lidt olie i en gry­de. Tilsa­et to­mat­puré og steg vi­de­re i 2 mi­nut­ter. Tilsa­et hak­ke­de to­ma­ter og lad sau­cen sim­re, til du skal bru­ge den. Blom­kåls­bund: Blend el­ler riv blom­kå­len, så det lig­ner små ris og ha­eld dem i en skål. Over­ha­eld blom­kåls­ri­se­ne med ko­gen­de vand og lad det tra­ek­ke 1 mi­nut. Dra­en van­det fra blom­kå­len i en si. Ha­eld der­ef­ter blom­kå­len i et vi­ske­styk­ke og pres al va­e­den ud. Fort­sa­et til blom­kå­len er helt tør. Ha­eld blom­kå­len til­ba­ge i en skål, tilsa­et par­mesan og aeg og rør det sam­men til en ’dej’. For­del dej­en på et styk­ke ba­ge­pa­pir og la­eg end­nu et styk­ke ba­ge­pa­pir over. Brug en ka­gerul­le til at glat­te dej­en ud til kan­ter­ne, så bun­den bli­ver så tynd som mu­ligt (ca. ½ cm). Sa­et pizza­bun­den i ov­nen og bag i ca. 12 min., til den er fast og no­gen­lun­de sprød.

Fyld: Tag bun­den ud og for­del to­matsau­ce og fyld på. Bag pizza­en fa­er­dig i ov­nen i 5-6 min.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.