An­mel­del­se: Mand for­søg­te vold­ta­egt

BT - - NYHEDER -

Fyns Po­li­ti le­der ef­ter en yn­gre mand, der mista­en­kes for at ha­ve for­søgt at vold­ta­ge en 26-årig kvin­de på Ny­borg­vej i Svend­borg nat­ten til i går. Po­li­ti­et sø­ger og­så vid­ner til vold­ta­egts­for­sø­get.

Kvin­den var på vej hjem fra en by­tur i Svend­borgs cen­trum, da hun klok­ken 2.40 blev an­ta­stet af en mand ud for Rot­te­fa­el­de­sko­ven og Kob­ber­ba­ekstien, op­ly­ser po­li­ti­et.

Man­den pres­se­de kvin­den ind i et bu­skads og tvang hen­de ned på jor­den. Kvin­den skreg og råb­te om hja­elp og gjor­de ak­tiv mod­stand. Det fik ger­nings­man­den til at op­gi­ve sit fore­ha­ven­de og lø­be fra ste­det.

Man­den be­skri­ves som 25-30 år. Han er mel­lem 180 og 190 cen­ti­me­ter høj og al­min­de­lig til spin­kel af byg­ning.

Kvin­den har for­kla­ret, at han tal­te dansk, og at han var lys i hu­den og hav­de lyst hår. Hå­ret var halvlangt og ug­let, og man­den var ’lidt for­hut­let af ud­se­en­de’, op­ly­ser po­li­ti­et.Han hav­de ly­se cow­boy­buk­ser på, en lys kon­di­trø­je med sto­re blå og hvi­de fel­ter og ly­se kon­disko.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.