Sch­mei­chel til­ba­ge med sejr

BT - - CHAMPIONS LEAGUE - 2016/17 - KLAR IGEN Chri­sti­an Wint­her Jo­han­sen | chwj@sporten.dk

Dan­ske Kas­per Sch­mei­chel var i går til­ba­ge i må­let for Lei­ce­ster, mens Chri­sti­an Erik­sen fik fuld spil­le­tid for Tot­ten­ham

De en­gel­ske me­stre rak­te en hja­el­pen­de hånd til kø­ben­hav­ner­ne, da Lei­ce­ster hjem­me slog FC Por­to med 1-0, hvil­ket kan ses som en lil­le ga­ve i FC Kø­ben­havns drøm­me om an­den­plad­sen i grup­pen.

Kas­per Sch­mei­chel har va­e­ret ude for Lei­ce­ster i de se­ne­ste to Pre­mi­er Le­ague-kam­pe og var meldt tvivl­s­om op til gårs­da­gens kamp samt Dan­marks VM-kva­li­fi­ka­tions­kam­pe mod Po­len og Mon­te­ne­gro hen­holds­vis 8. og 11. ok­to­ber.

Sch­mei­chel var dog til­ba­ge i må­let ef­ter sin mu­skel­ska­de, hvil­ket og­så er godt nyt for det dan­ske lands­hold. Det re­kord­hø­je Lei­ce­ster-ind­køb, Is­lam Sli­ma­ni, score­de for hjem­me­hol­det. Erik­sen fik sejr i Moskva Til kva­li­fi­ka­tions­kam­pe­ne er der og­så brug for Chri­sti­an Erik­sens kre­a­ti­ve kra­ef­ter.

Det ska­des­pla­ge­de Tot­ten­ham­hold hav­de Erik­sen med fra start på ude­ba­ne mod rus­si­ske CSKA Moskva, og her fik eng­la­en­der­ne en 1-0sejr på mål af formsta­er­te He­ungMin Son.

Chri­sti­an Erik­sen mar­ke­re­de sig med et par fi­ne op­la­eg til chan­cer i kam­pen, men stod ik­ke bag as­si­sten til Son.

FO­TO: REU­TERS

Lei­ce­ster hav­de Kas­per Sch­mei­chel til­ba­ge i må­let, og han holdt det rent mod FC Por­to.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.