Ven­ner-stjer­ne blan­der sig i ce­le­ber skils­mis­se

BT - - NYHEDER -

BRANGELINA Efter 12 års for­hold - to som mand og ko­ne be­kendt­gjor­de An­ge­li­na Jo­lie tid­li­ge­re i sep­tem­ber, at hun og Brad Pitt skal skil­les. Jo­lie be­ga­e­re­de skils­mis­se af hen­syn til ’fa­mi­li­ens vel­be­fin­den­de’ og sø­ger sam­ti­dig fuld fora­el­dre­myn­dig­hed over par­rets seks børn.

Par­ret mød­te hin­an­den un­der ind­spil­nin­ger­ne til ’Mr. & Mrs. Smith’ i 2004, og kort tid efter Pitts skils­mis­se fra ’Ven­ner’-stjer­nen Jen­ni­fer Ani­ston stod han og Jo­lie frem som ka­e­re­ster. Ka­er­lig­hed på ny Selv om Ani­ston for la­engst har fun­det ka­er­lig­he­den på ny i ae­g­te­ska­bet med sku­e­spil­le­ren Justin Theroux, er tre­kants­dra­ma­et mel­lem hen­de, Jo­lie og Pitt hvirv­let op igen, så nu for­sø­ger Ani­stons ’Ven­ner’-ve­nin­de Cour­te­ney Cox at be­skyt­te sku­e­spil­le­ren. »Jeg sy­nes, vi for­va­er­rer det ved over­ho­ve­det at ta­le om det. Hun har in­tet med det at gø­re,« ra­ser Cox kort­fat­tet i en kom­men­tar til me­di­et En­tertain­ment We­e­kly. ’Det er non­sens’ Selv har Jen­ni­fer Ani­ston for­holdt sig tavs, men hen­des nu­va­e­ren­de mand Justin Theroux har for ny­lig og­så knyt­tet en kom­men­tar til Brangelina-br­ud­det og li­ge­som Cox ra­set over, at Ani­ston bli­ver truk­ket ind i det.

»Det er non­sens. Og det er cho­ke­ren­de, hvor­dan det er bla­est op, når der sker langt me­re al­vor­li­ge ting i ver­den,« sag­de 45-åri­ge sku­e­spil­ler til The Bu­si­ness In­si­der.

»Som skils­mis­se­barn ved jeg, hvor for­fa­er­de­ligt det er for bør­ne­ne, og det er egent­lig det ene­ste, man kan si­ge,« sag­de han. Jeg sy­nes, vi for­va­er­rer det ved over­ho­ve­det at ta­le om det. Hun har in­tet med det at gø­re Cour­te­ney Cox

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.