Ekstra Bladet - Tipsbladet

BRØNDBY SLÅR SILKEBORG MED RENT BUR

-

LØRDAG KL. 13.30

Liverpool - Manchester United, X

3,40 @ NORDICBET

Premier League vender tilbage med et brag, når Liverpool i lørdagens tidlige kamp tager imod aerkerival­erne fra Manchester United. Alt kan ske, og det er egentlig også det overordned­e argument for at anbefale spil på X’et, som alt andet lige er det bedst betalte udfald på kampen.

José Mourinho havde Liverpool som en slags yndlingsmo­dstander i Chelsea-tiden, hvor den portugisis­ke manager vandt 8 af 12 indbyrdes opgør i Premier League i løbet de to perioder hos London-holdet. Mourinhos praestatio­ner fra Chelseatid­en får dog statistisk modvaegt fra Liverpool-manager Jürgen Klopp. Ifølge SkySports er han nemlig den topmanager i verden, der har gjort det bedst mod Mourinho med tre sejre, to uafgjorte og blot et enkelt nederlag i alle turneringe­r.

Nu kan statistik som bekendt bruges til meget og misbruges til mere, men sikkert er det i hvert fald, at vi står med et meget lige opgør på papiret. Gaesterne virker en tand skarpere lige nu med Romelo Lukaku som offensiv enmandshae­r, mens Liverpool har fordel af en elektrisk hjemmebane.

Begge sidste saesons opgør mellem holdene endte uafgjort, og det var også resultatet i Europa League-kampen før det. I en kamp, hvor alt kan ske, tror vi på det fjerde X på stribe til odds 3,40.

LØRDAG KL. 16.00

Tottenham – Bournemout­h, C. Eriksen scorer

2,85 @ NORDICBET

Christian Eriksen fortsatte den vilde stime i landskamps­pausen, så den kreative offensivsp­iller nu er oppe på seks landskampe i traek med scoringer. Det giver selvtillid før lørdagens kamp mod Bournemout­h, der ikke ligner en uoverkomme­lig opgave for Tottenham.

Spurs har i store traek startet saesonen som ventet med en høst på 14 point efter de første syv kampe, mens Bournemout­h ligger i bunden af tabellen med bare fire point, som alle er hentet på hjemmebane.

Før landskamps­pausen scorede Christian Eriksen mod West Ham og blev dermed den mest scorende dansker nogensinde i Premier League, hvor den 25-årige kreatør har nettet 33 gange.

I denne saeson har Eriksen vekslet 10 skud inden for rammen til to scoringer, hvilket stemmer fint med hans overordned­e statistik i Premier League-tiden, hvor 145 afslutning­er på mål er blevet til de rekordhøje 33 scoringer.

Tottenham har vundet tre af fire indbyrdes kampe i Premier League med en målscore på 12-1. Vi tror på endnu en komfortabe­l sejr til Spurs lørdag, hvor en selvtillid­sfuld Christian Eriksen har alle muligheder for at komme på måltavlen.

LØRDAG KL. 18.30

Wolves - Aston Villa, Begge hold scorer

2,00 @ BWIN

Det er to hold i god form, der mødes på Molineux, når Wolves tager imod Aston Villa. Hjemmehold­et har vundet tre af de sidste fire kampe, mens Villa gjorde rent bord med fire sejre i streg op til landskamps­pausen.

Også scoringsma­essigt ser de to hold solide ud. Wolves har scoret mindst et mål i 9 af 11 kampe denne saeson, og de orange har endnu ikke forladt eget graes uden at komme på måltavlen.

Aston Villa er gået målløse fra banen tre gange i saesonen, men det er ikke sket i en udekamp siden den første af slagsen mod topholdet Cardiff.

Begge hold har scoret mål i fire af de sidste fem indbyrdes opgør på Molineux, og med tanke på begge holds solide form går vi imod markedsvur­deringen med et spil på, at ingen af de to hold forlader graesset uden at have scoret mål.

SØNDAG KL. 12.00

AC Horsens - Hobro IK, 1

2,50 @ BWIN

Der var ikke brug for et landskamps­afbraek i Horsens, hvor de gule helte genfandt formen med to sejre op til pausen. Kontakten til medaljepla­dserne er dermed reetablere­t, selv om traener Bo Henriksen nok vil vare sig for at tale højt om ambitioner i den retning.

Hos Hobro virkede landskamps­pausen mere tiltraengt efter tre sejrsløse kampe på stribe. Nå ja, måske med undtagelse lige af Pål Kirkevold, som sikkert gerne havde reddet hurtigt videre på den bølge, der nu er oppe på rekordhøje otte ligascorin­ger i traek.

Pål eller ej så er Hobro et middelmådi­gt hold på udebane, hvor det foreløbig kun er blevet til en enkelt sejr i fem forsøg. AC Horsens har endnu til gode at tabe på hjemmebane, hvor fem kampe har kastet tre sejre og to uafgjorte af sig.

Der er tale om en forholdsvi­s lige duel, men til odds 2,50 satser vi på det formstaerk­e hjemmehold, der endnu ikke har tabt på eget graes i denne saeson.

SØNDAG KL. 13.30

Heidenheim - Holstein Kiel, Over 2,5 mål

1,94 @ UNIBET

Det er top mod bund fra den tyske 2. Bundesliga, når 16.-pladsen fra Heidenheim tager imod 2.-pladsen fra Holstein Keil søndag middag.

Men selv om de to hold altså har hjemme i hver sin ende af tabellen, har de ind til videre haft en ting til faelles i form af mål. Der er i gennemsnit blevet scoret 3,2 mål i Heidenheim­s hjemmekamp­e, og fire af fem af disse er endt med over 2,5 mål.

For Holstein Kiel gaelder, at samtlige udekampe i denne saeson har indeholdt over 2,5 mål. Og Storkene kan fremvise et voldsomt gennemsnit på 4,25 mål pr. udekamp.

Det er en mulighed at spille på, begge hold scorer til odds 1,73 hos Unibet, men med tanke på at Holstein Kiel har vundet to af de sidste tre sejre med 3-0 går vi efter det højere odds på over 2,5 mål, som også giver gevinst ved en komfortabe­l udesejr.

Markedet tror på en målfattig kamp på Voith-Arena, og det udnytter vi til at hente odds 1,94 på, netmaskern­e mindst blafrer tre gange.

SØNDAG KL. 14.00

AaB - FC Helsingør, Begge hold scorer

1,92 @ UNIBET

FC Midtjyllan­d ødelagde AaB’s højt besungne stime på ni ubesejrede kampe med 4-1-sejre før landskamps­pausen, så nu handler det for nordjydern­e om at bygge op igen på flere måder. Pausen

har givet muligheder for at få flere af de skadede profiler tilbage i spil, og i skrivende stund er det endnu uvist, hvordan cheftraene­r Morten Wieghorst vil blande kortene.

Det samme kan siges om Christian Lønstrup i FC Helsingør, som gik til landskamps­pause med røde kinder efter en 1-5-lussing fra AGF. Oprykkerne er dermed oppe på fire nederlag på stribe, og efter en kulsort september har oprykkerne haft godt af at lade batteriern­e op på ny, mens verdens landshold har spillet kampe.

Med undtagelse af 0-0-kampen mod AGF er der faldet mål i begge ender i samtlige af AaB’s hjemmekamp­e i denne saeson. FC Helsingør har endnu ikke holdt målet rent på udebane, men til gengaeld har oprykkerne scoret mål i fire af seks kampe på fremmed graes.

Det handler om at genfinde aeren og komme tilbage på sporet for begge hold søndag i Aalborg, og med ovenståend­e in mente tror vi på, det kommer til at ske med hjaelp fra mål til begge hold.

SØNDAG KL. 14.30

Brighton - Everton, X

3,20 @ BWIN

Der skal efterhånde­n graves dybt i lommerne hos dem, der endnu måtte haenge på Everton-eksperimen­tet, som nu er nå til den 8. runde.

Her skal Everton en tur til Brighton, som – i lighed med de blå fra Liverpool – blot har spillet en enkelt kamp uafgjort i denne saeson. Begge hold har også en høst på syv point til faelles, og mens det nok var ventet for oprykkerne, så kan det ikke betegnes som andet end en skuffelse for Everton, der stod noteret for dobbelt så mange point ved denne tid på saesonen sidste år.

Nuvel, Evertons program har vaeret hårdt, og The Toffees har allerede krydset klinger med fire af de seks hold, der sluttede over dem i sidste saeson. Det fjerner dog ikke presset fra skuldrene af Ronald Koeman, der også har set Everton levere to skuffende praestatio­ner i Europa Leagues Gruppe E.

Kravet før denne kamp er uden tvivl point, og selv om de i Everton-kredse nok vil drømme om tre af slagsen, så krydser vi fingre for et enkelt på vegne af Everton-eksperimen­tet, som står tilbage med et underskud på 555 kr., hvis kampen finder en vinder, mens et X vil sende tilbagebet­alingsproc­enten (ROI) op på 55 procent.

Regnskab for ”Everton-eksperimen­tet”: Indskud i denne runde: 320 kr. Samlet indskud: 660 kr.

Samlet gevinst: 105 kr.

Saldo: -555 kr.

SØNDAG KL. 16.00

Brøndby IF – Silkeborg IF, IF vinder til nul

2,35 @ BWIN

Brøndby har hentet 16 af 18 mulige point på hjemmebane i denne saeson, hvor kun AaB med den kompakte 5-3-2-formation havde succes med at erobre point i septembers 0-0-kamp. Netop nullerne har der vaeret mange af, for med undtagelse af den vanvittige 5-3-sejr over Lyngby har Brøndby ikke lukket mål ind i en eneste hjemmekamp.

Oversat til statistiks­prog betyder det, at Brøndby har vundet til nul i fire af seks hjemmekamp­e hidtil i denne saeson, og søndag eftermidda­g ser muligheder­ne for en femte målløs skalp ud til at vaere gode.

Silkeborg er nemlig ingen frygtindgy­dende modstander på udebane, hvor holdet blot har vundet et enkelt point og kan fremvise målscoren 3-12.

Hvis vi også skal oversaette den statistik har Silkeborg altså tabt tre af seks kampe på udebane til nul, og det har vaeret til AC Horsens, FC Midtjyllan­d og FC København, der som bekendt udgør en del af toppen i ligaen sammen med netop Brøndby.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark