Ekstra Bladet - Tipsbladet

UGEN I DANMARK

-

Isommer morede man sig på sociale medier over, at William Kvist var skiftet til FC Helsingør. Her var tale om en svensk udgave, der tidligere havde spillet for Rishøj og AB, og nu er det så slut igen for den

23-årige svensker, der har haft kontraktud­løb og nu vil finde en klub i Sverige. Helsingør har ophaevet kontrakter med et par andre trupspille­re og i stedet brugt penge på en toårig aftale med en brasilians­k angriber, Douglas Starnley Ferreira, der senest har spillet i Moldova. Torsdag eftermidda­g var Helsingør så klar med et scoop i form af Pascal Gregor, der kommer til Helsingørs midterfors­var på fri transfer fra FC Nordsjaell­and.

Den ”rigtige” William Kvist spiller stadig på Østerbro. Det gør Benjamin Verbic til gengaeld ikke, da han er solgt til Dynamo Kijev for 30 millioner kroner.

Emiliano Marcondes er skiftet til Brentford, Patrick Mtiliga er nu agent i stedet for FCN-spiller, og Jakub Sylvestr er ikke laengere ansat i Aalborg.

Blandt tilgangene til Superligae­n er den amerikansk­e målmand Bill Hamid, der er taget fra D.C. United til FC Midtjyllan­d, mens Bubacarr Sanneh er taget fra AC Horsens til selvsamme klub, der med to nye spillere må siges at have bredden til de 17 kampe, der er tilbage i saesonen for det topplacere­de hold.

Mohammed Saeid, tidligere Allsvenska­n-midtbanepr­ofil, er skiftet fra Colorado Rapids til Lyngby, og hos naboerne i Farum har Carsten V. Jensen købt Ulrik Jenssen, en 21-årig midtstoppe­r fra Tromsø, der ligner en mand til startopsti­llingen efter 34 indkassere­de mål i 19 runder.

AC Horsens har lavet en seks måneders kontrakt med Mathias Kristensen, en to meter høj angriber, der har scoret 58 mål i tre saesoner for Tarup/Paarup i Danmarksse­rien. Apropos høje mennesker i Horsens spiller den 20-årige midtstoppe­r Mads Juel Andersen nu i AC Horsens i stedet for Brøndby IF.

Frans Dhia Putros, tidligere ungdomsspi­ller i AGF, er nu tilbage i Superligae­n som Hobro-spiller efter et par gode saesoner i Fredericia, mens Nicolai Poulsen er tilbage i Randers FC efter nogle måneders lejeophold i Sarpsborg.

I Odense er Izunna Uzochukwu løst fra de sidste 18 måneder af OB-kontrakten, hvilket virker til at vaere skridtet før en kontrakt i eksempelvi­s Kina for den 27-årige defensive midtbanesp­iller, mens Frederik Tingager er solgt til Eintracht Braunschwe­ig i 2. Bundesliga. Det lyder til, der arbejdes på tilførsler til truppen i Odense.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark