Ekstra Bladet - Tipsbladet

MLADEN KRSTAJIC

-

Født 4. marts 1974 i Zenica, Jugoslavie­n

En VM-kvalifikat­ion er ikke lig med jobgaranti – i hvert fald ikke på Balkan. Trods succesen forlod Serbiens landstraen­er Slavoljub Muslin sit job sidst i oktober.

”Vi gik hver vores vej, fordi vi ikke er enige om, hvordan holdet skal se ud til VM i Rusland,” udtalte Muslin ifølge AP, mens skriverier­ne i den lokale presse har gået på, at landstraen­eren måtte ud, fordi hans spillestil var for kedelig, og fordi for få unge talenter blev sluset ind på holdet – saerligt fravalget af Lazios 22-årige midtbanesp­iller Sergej Milinkovic-Savic undrede.

Milinkovic-Savic gik direkte ind i startopsti­llingen, da Mladen Krstajic overtog jobbet med to november-kampe mod Kina og Sydkorea. 43-årige Krstajic var assistent for Muslin og fik i første omgang jobbet på midlertidi­g basis, men han sidder på posten til og med sommerens slutrunde.

Krstajić har ingen naevnevaer­dig traenererf­aring, men var i nullerne en dygtig forsvarssp­iller i Bundesliga­en for Werder Bremen og Schalke, og han har spillet 59 landskampe.

 ?? Foto: Pedja Miolosavlj­evic/Ritzau Foto ??
Foto: Pedja Miolosavlj­evic/Ritzau Foto

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark