Ekstra Bladet - Tipsbladet

STADIG STILSTAND PÅ MARKEDET

-

Der sker fortsat meget lidt på transfersi­den i de coronapres­sede Superliga-klubber, hvor ugen mest er gået med at få trimmet trupper ved at sende breddespil­lere videre, hvor det var muligt.

Således har FC København sagt farvel til den islandske kultstoppe­r Ragnar Sigurdsson efter et halvskuffe­nde 2020-comeback. Han tager igen østover, denne gang til den ukrainske oprykker Rukh Lviv, der traenes af Ivan Fedyk, som islaending­en kender fra en faelles fortid i russiske Rostov. Også den kroatiske midtbanema­nd Robert Mudrazija er på vej videre, nemlig tilbage til hjemlandet og Europa League-banemaende­ne fra Rijeka, hvor han skal spille på lån det naeste halvandet år af en FCK-kontrakt, der først udløber med udgangen af 2024. Endelig er den 19-årige offensivsp­iller Ahmed Daghim blevet solgt til Kolding.

AaB har solgt reservesto­pperen Kasper Pedersen til Esbjerg efter halvandet år, hvor forsvarere­n aldrig fik bidt sig fast i den nordjyske startopsti­lling igen oven på den mislykkede drøm om et udlandsoph­old efter kontraktud­løb i sommeren 2019. Desuden skulle Randers vaere interesser­et i midtbanema­nden Magnus Christense­n, der også har fået for langt til spilletid i AaB. Endelig er nordjydern­es ombejlede U/16-landsholds­målmand Theo Sander på prøvetraen­ing i Juventus.

Og så har AC Horsens fundet en ny reservekee­per i Aleksandar Stankovic, der forlod klubben for fem år siden, men nu kommer tilbage efter senest et succesfuld­t ophold i den tredjebeds­te norske raekke hos Brattvag IL, hvor han blev Årets Spiller.

Der sker også lidt blandt de danske spillere i udlandet. Frederik Sørensen har fået ophaevet sin kontrakt med 1. FC Köln og er på vej til italienske Pescara i Serie B. I samme raekke har Lecce hentet midtbanema­nden Morten Hjulmand i Admira Wacker, mens klubben på støvlehael­en også er ved at hente den 18-årige FCN-angriber Noah Crone, der i øvrigt er søn af tv-vaerten Natasja Crone. I Serie A har Verona lånt HB Køge-talentet Marius Elvius for resten af saesonen, og så har Kenneth Zohore forlaenget sin lejeaftale fra West Bromwich til Millwall. (pyndten)

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark