Ekstra Bladet

Postbuddet kører mig ned

-

Jeg oplever tit, at jeg er ved at blive kørt ned af postbuddet, når jeg går på fortovet med min rollator. Han kommer kørende i – synes jeg – høj fart på fortovet.

Jeg har forsøgt at klage til Post Danmark, men de er ligeglade!

Det kan da ikke være rigtigt, at man skal være bange for at bevæge sig ud af sin bolig. Bent Rasmussen Valbyholm 36, Valby

Jeg er ked af Bent Rasmussens oplevelser.

Tillad mig at undskylde mange gange på Post Danmarks vegne. Nu tager vi fat de medarbejde­re, det drejer sig om, og så får de at vide, at de ikke skal gøre det anden gang. De skal køre efter forholdene.

Det er meget sjældent, vi kommer til at skade f. eks. fodgængere, men hvis vi virkelig har forulempet nogen, så tager jeg ud med en flaske rødvin – det sker cirka engang om året.

at når Bruxelles ryster på hovedet ad grækerne, tænker jeg på, hvem der dog fik den vanvittige idé at vælge JeanClaude Juncker som kommission­sformand. Samme Juncker, der – som premiermin­ister i Luxemburg – gav plads til skatteundr­agere. Hvad har det kostet EU’s borgere?

Agnes Jørgensen Lyngbygård­svej 5 Lyngby

at du – uanset om du bor syd, nord, øst eller vest i EU – ender med at betale ’ redningspa­kken’ til Grækenland. En redningspa­kke, som nok kun kommer de rigeste grækere, Europas bankdirekt­ører og store pengetanke til gavn. Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus N

at så så man Ryanair holde pressemøde med udvalgte ansatte, som bedyrede, de har løn under sygdom og gode løn- og arbejdsfor­hold, imens chefen sidder og ser på dem. Hvorfor er Ryanair så imod at tegne overenskom­st, når de alligevel har samme forhold som andre danske lønmodtage­re? Sofus Hansen Birkevange­n 6 Herlev

at ’ Den Danske Model’, hvor fagbevægel­se og arbejdsgiv­ere bliver enige om lønnen, ser ud til at være til mere skade end gavn. Et eksempel er Maersk, som har bestilt ni enorme containers­kibe, som kunne have været bygget her i landet, men det bliver de så ikke ... Mads Langer har formuleret sig uheldigt i sagen om ’ Kemoland’, mener Manse Vollmer.

ARKIVFOTO: JONAS OLUFSON

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark