Ekstra Bladet

Tidligere advokat spænder fortsat ben

-

Selv om han for længst er sat uden for døren til Aura Diones liv, spøger advokaten Claes Hahn Balle fortsat i hendes tilværelse.

Hendes tidligere advokat har til retten i USA tilkendegi­vet, at han har kontrollen over et af hendes selskaber, No Hustlers Inc., og at han derfor har ret til at føre en retssag mod Aura Dione i selskabets navn. Aura Dione er i USA under beskyldnin­g for at have bedraget sit eget selskab, og selskabet har derfor anlagt sag mod hende.

Meget fåmælt

Claes Hahn Balle har dog tidligere som direktør for hovedselsk­abet No Hustlers Inc. Holding ApS skrevet under på 2014- regnskabet, hvor Inc.- selskabet står som dattersels­kab dingselska­bet.

Holdingsel­skabet har han ikke længere indflydels­e på, da Erhvervsst­yrelsen har parkeret ledelsesre­tten af selskabet, til byretten tager stilling til et lån på 15 millioner kroner.

Ekstra Bladet ville gerne have hørt Claes Hahn Balle, hvordan han kan agere på dattersels­kabets vegne, når han ikke længere er i ledelsen af hovedselsk­abet, men Claes Hahn Balles advokat, Søren Lundsgaard, er meget fåmælt.

’ Fra min side er der ingen kommentare­r i denne anledning’, skriver Søren Lundsgaard i et mail til Ekstra Bladet.

opført til hol-

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark