Island­sk EM-helt snydt

Ekstra Bladet - - SPORT -

– Der var fris­park. Jeg hav­de fuldt styr på bol­den.

Den island­ske EM-helt, Han­nes Thor Hal­l­dors­son var ik­ke til­freds med, at dom­mer Michael Tyk­gaards fløjte for­blev tavs, da FCM’s sto­re an­gri­ber, Paul Onu­a­chu, gik hårdt på ham i en luft­du­el.

Re­sul­ta­tet var, at Ran­der­s­må­l­man­den tab­te bol­den ned for fød­der­ne af FCM-an­gri­be­ren, som dre­je­de rundt og ham­re­de bol­den op i net­ta­get.

Et mål, som blev fejret med en bag­la­ens salt­o­mor­ta­le.

– I ni ud af 10 til­fa­el­de vil­le dom­me­ren ha­ve fløjtet og dømt fris­park, sag­de Han­nes Thor Hal­l­dors­son.

– Det er sva­ert at hol­de bol­den, når en ka­em­pe som Paul Onu­a­chu må sprin­ge ind i dig med fuld kraft.

Me­get me­re fris­park

– Jeg vil si­ge, at der var me­get me­re fris­park, end da jeg ram­te ind i Jo­nas Bor­ring, lød det fra Han­nes Thor Hal­l­dors­son.

Ran­ders pro­teste­re­de da og­så FCM's mål til 1-0, men det var ik­ke over fris­par­ket, som ik­ke blev dømt til Han­nes Thor Hal­l­dors­sn.

Tra­e­ner Óla­fur Kri­stjáns­son var util­freds med, at FCM’s Ki­an Han­sen på ny hav­de få­et lov at over­tra­e­de, da han ka­ste­de et af si­ne lan­ge ind­kast, som ud­lø­ste luft­du­el­len.

– Hvis jeg af sam­me grund vil på­stå, at vi blev snydt, vil jeg al­li­ge­vel fjer­ne mig fra vir­ke­lig­he­den, lød det fra Ran­ders-tra­e­ne­ren, som fort­sat ven­ter på, at di­rek­tør Michael Grav­gaard får fun­det en an­gri­ber til at sco­re mål.

Selv om ga­ester­ne fik sco­ret sa­e­so­nens før­ste mål, er kronjy­der­ne dår­li­ge til at ska­be chan­cer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.