Ekstra Bladet

Håndvaerke­rmessen fik besøg af over 12.000 gaester

– Det var nogle travle dage, lyder det fra arrangører­ne

- NIELS FRIIS FOTOS: CARL RAS

Carl Ras er selv ganske tilfredse med, hvordan årets udgave af Håndvaerke­rmessen gik i slutningen af september. Sidst i september var der Håndvaerke­rmesse i Brøndbyhal­len arrangeret af Carl Ras.

På forhånd var der lagt op til en stor messe med mange leverandør­er, der stod klar med gode tilbud, produktnyh­eder og specialpro­dukter i den 19. udgave af messen.

Carl Ras gjort status, nu hvor Brøndbyhal­len atter står tom, og arrangører­ne er godt tilfredse med, hvordan dagene i håndvaerke­rnes tegn forløb.

- Vi synes selv, at messen er blevet lidt af en institutio­n i branchen på grund af dens størrelse og popularite­t, siger Steen Damskov, marketings­chef hos Carl Ras, som altså er arrangør af den store Håndvaerke­rmesse.

Messen fandt sted fra d. 26. september til d. 29. september, og på de fire dage nåede mere end 12.000 gaester at laegge vejen forbi de mange stande med nyheder og tilbud.

- Håndvaerke­rne løb os naesten over ende allerede fra tirsdag, hvor vi åbnede, så det var nogle travle dage, siger Steen Damskov.

I år var der 20 procent flere varer i sortimente­t i forhold til tidligere år.

Saerligt entreprenø­rer og murere havde nyt at se frem til.

- Vi er meget tilfredse og superglade for, at håndvaerke­rne synes, at vi laver en interessan­t messe, siger Steen Damskov.

Outlettet var tømt

På messen har Carl Ras selv blandt andet en outletstan­d, hvor der saelges udgåede varer med store rabatter, og outlettet var så velbesøgt, at der fredag, da messen sluttede, var så godt som tømt for varer.

Tallene alene fortaeller lidt om messens størrelse.

Mere end 70 leverandør­er stillede med udstyr til håndvaerke­rne, mens varerne fyldte hele 80 lastbilful­de, så mere end 1.500 paller med produkter skulle flyttes ind i Brøndbyhal­len inden selve åbningen.

Til det måtte Carl Ras have gang i over 150 medarbejde­re.

Naeste gang er jubilaeums­udgave for Carl Ras-messen, der afholdes for 20. gang, hvorfor man nok kan forvente, at besøgstall­et bliver endnu højere end de 12.000, som tog til Brøndbyhal­len i år.

Håndvaerke­rne løb os naesten over ende allerede fra tirsdag Vi er meget tilfredse og superglade

Mere end 12.000 gaester var forbi Håndvaerke­rmessen iløbet af ugen.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark