87-årig kvinde blev spa­er­ret in­de på toilet

Ekstra Bladet - - FLASH! -

Blandt de 16 hjemmerøverier, som den kro­a­ti­ske fa­mi­lie på fem mista­en­kes for, er et rø­ve­ri i Kr. Saa­by nat­ten til lør­dag den 4. novem­ber, hvor tre hjem­me­rø­ve­re brød ind hos et ae­g­te­par på 84 og 75 år.

De tru­e­de sig til at få ud­le­ve­ret ae­g­te­par­rets dan­kort, og mens to af rø­ver­ne blev i hu­set og be­vog­te­de de ae­l­dre­kør­te den tred­je hjem­me­rø­ver til Hval­sø, hvor han for­søg­te at ha­e­ve pen­ge på kor­tet.

Blev holdt for mun­den

Un­der rø­ve­ri­et an­kom to sosu-as­si­sten­ter fra Lej­re Kom­mu­nes hjem­meple­je til hu­set. De blev pa­ci­fi­ce­ret af rø­ver­ne og holdt som gids­ler, ind­til ger­nings­ma­en­de­ne for­lod ste­det om­kring klok­ken 03.10.

I Sy­dø­stjyl­land mista­en­kes fa­mi­li­en for at stå bag to rø­ve­ri­er mod ae­l­dre kvin­der, som ske­te 29. ok­to­ber.

De rø­ve­de blandt an­det smykker og sølv­tøj

En kvinde på 87 år blev holdt for mun­den og spa­er­ret in­de på et toilet, da tre per­so­ner tra­eng­te ind i hen­des ple­je­bo­lig i Chri­sti­ans­feld. De rø­ve­de blandt an­det smykker og sølv­tøj.

Rø­ver­trio­en mista­en­kes for et rø­ve­ri sam­me nat på Vester­vang i Chri­sti­ans­feld, hvor en 90-årig kvinde blev låst in­de i sit sove­va­e­rel­se, mens rø­ver­ne gen­nem­ro­de­de hen­des hjem.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.