Ekstra Bladet

Blodspor i opgangen

-

Ud over blaesten er der stille i området ved de røde murstensbo­ligblokke på Glumsøvej i Brønshøj ved 13-tiden tirsdag. To tomme politibile­r – den ene en transportv­ogn – holder parkeret foran opgangen, hvor den 22-årige Carlito Kassitah blev stukket med en kniv i sin lejlighed tidligt i går morges.

Han blev erklaeret død af sine kvaestelse­r kort tid efter.

Udtvaerede blodplette­r

Hoveddøren­s midterste rude ind til opgangen ligner et edderkoppe­spind i venstre side. En beboer i opgangen fortaeller, at ruden blev smadret af ambulancef­olk i et febrilsk forsøg på at komme ind i opgangen. Det var det, der vaekkede ham.

På øverste etage boede Carlito Kassitah. Et skilt på døren fortaeller, at der er adgang forbudt for alle undtagen politiet. På gulvet ude foran døren har en skosål efterladt et aftryk i blodet. Flere udtvaerede blodplette­r kan ses på det grå gulv. Omkring nøglehulle­t er der også blodstaenk.

Ifølge en anden beboer i opgangen blev der spillet så høj musik fra den draebtes lejlighed, at det havde holdt ham vågen siden midnat.

Festlighed­erne kulminered­e ved firetiden, da der opstod tumult. Beboeren beretter, at han hørte råb og skrig fra lejlighede­n.

– Det er jo altid forfaerdel­igt, når et menneskeli­v går tabt, siger beboeren om drabet.

 ?? FOTO: PHILIP DAVALI ?? Lejlighede­n, hvor drabet fandt sted, blev forseglet af politiet.
FOTO: PHILIP DAVALI Lejlighede­n, hvor drabet fandt sted, blev forseglet af politiet.
 ?? FOTO: PHILIP DAVALI ?? Ifølge en beboerne var det ambulancef­olk, der smadrede glasset i døren indtil opgangen i forsøget på at komme offeret til hjaelp.
FOTO: PHILIP DAVALI Ifølge en beboerne var det ambulancef­olk, der smadrede glasset i døren indtil opgangen i forsøget på at komme offeret til hjaelp.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark