Ekstra Bladet

Defensiven skal forstaerke­s

-

Her skal de forstaerke sig? Der skal ske noget bagude. 34 mål lukkede nordsjaell­aenderne ind i efterårets 19 kampe, og tilmed siger klubben nu farvel til to af sine mest markante forsvarssp­illere i Patrick Mtiliga og Pascal Gregor. Helt fremme kommer Emiliano Marcondes til at efterlade et kaempe hul, og selv om der er flere talenter på vej, skal de forsøge at finde en afløser uden for bygraensen. De kan blive solgt:

Nordsjaell­aenderne har mange attraktive varer på hylderne. Den elegante midtbanest­rateg Mathias Jensen er godt bud på et stort salg, men det bliver naeppe allerede til januar. Spillere som Mads ’Mini’ Pedersen og Karlo Bartolec står også snart klar på affyringsr­ampen. Men med afgangene af Marcondes, Mtiliga og Gregor siger FCN farvel til meget rutine og meget kvalitet, så Kasper Hjulmand er naeppe indstillet på at slippe flere profiler i januar. Buddene kan dog blive så tilpas store, at FCN saelger.

Så travlt bliver januarvind­uet:

Farumklubb­en henter helst forstaerkn­inegne ger i raekker. Det kan vaere vanskeligt at finde spillere i Skandinavi­en, der kan gå ind og spille den form for fodbold, som Kasper Hjulmand ønsker, så man foretraekk­er at lave dem selv. Sportschef Carsten V. Jensen er dog i markedet for at finde forstaerkn­inger. Der er kig på to positioner: Der skal findes en ny central forsvarssp­iller, ligesom det er øverst på ønskeliste­n at finde en, der kan afløse Superliga-topscorer Emiliano Marcondes.

 ?? FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ?? Patrick Mtiliga er en blandt flere forsvarssp­illere, som ikke er at finde i FCN til opstarten. Derfor er Farum-klubben på jagt efter defensive forstaerkn­inger.
FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING Patrick Mtiliga er en blandt flere forsvarssp­illere, som ikke er at finde i FCN til opstarten. Derfor er Farum-klubben på jagt efter defensive forstaerkn­inger.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark