Ekstra Bladet

Tømmermaen­d godt for noget

-

Det var meget heldigt, at der ikke var nogen mennesker på gaden, da stilladset vaeltede. Hvis det var tømmermaen­d, der holdt de lokale beboere bag nedrullede gardiner, så er det da godt for noget. For der var ikke et øje på gaden, da et stillads nytårsdag ved middagstid styrtede sammen ved krydset Randersgad­e og Koldinggad­e på Østerbro i København.

– Umiddelbar­t er der ikke noget personskad­e, men der er revet nogle kabler til noget gadebelysn­ing ned, og der er også nogle biler, der er blevet beskadiget, fortaeller den centrale vagtleder ved Københavns Politi til Ekstra Bladet.

Det er endnu uvist, praecist hvad der har forårsaget, at stilladset vaeltede.

En beboer fortaeller, at det er en del af stilladset, der var oppe på taget, der er blaest ned.

– Det var rimelig voldsomt. Det er er heldigt, at der ikke var nogen på gaden, siger han og fortaeller, at det blaeste rigtigt meget.

Krydset blev hurtigt spaerret af, og Arbejdstil­synet skal finde årsagen til, at stilladset vaeltede. kroner skulle det koste en beruset nordmand at blive kørt fra København til Oslo nytårsnat. Da vognen kom frem, stak nordmanden af uden at betale. Taxachauff­øren fik dog fat i politiet, der fik lukket sig ind i mandens lejlighed og fik ham til at slippe pengene.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ??
FOTO: JONAS OLUFSON

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark