Ekstra Bladet

Sanne er et hit i den nye saeson af ’X Factor’

- NICK STURM ns@eb.dk

Man skal kigge langt efter kritiske bemaerknin­ger om Sanne Salomonsen­s debut som dommer i ’X Factor’, der vendte tilbage til licensbeta­lerne i sin tiende saeson mandag aften.

Den garvede ’rock-mama’ behagede seerne med humoristis­ke indspark og med evnen til at indleve sig i de aspirerend­e sangeres praestatio­ner, og både ukendte og kendte dansere roser hende på de sociale medier.

’Sanne sku ha vaeret med fra Dag 1 – så enkelt er det – men som Søren Kierkegaar­d siger: Livet leves forlaens, forstås baglaens’, skriver en begejstret mand på Twitter.

Reality-dronningen Linse Kessler kalder Salomonsen for en ’powerwoman’ og tilføjer: ’Du vil altid vaere min/ vores queen’, roser hun.

Gør det fabelagtig­t

Den tidligere tv- og radiovaert Morten Resen er også glad for den nye dommer på holdet.

’Sanne for president’, konstatere­r han på Twitter.

I en afstemning på ekstrablad­et.dk, hvor over 6000 danskere har deltager, svarer hele syv ud af ti: ’Jeg synes, at hun gør det fabelagtig­t.’

Kun 5,5 procent synes ikke, hun gør det godt, mens 19 procent slet ikke ser ’X Factor’. 6,5 procent svarer ved ikke.

Sanne Salomonsen har tidligere fortalt, at hun glaedede sig til at saette sig i dommersaed­et.

– Jeg håber, jeg bliver den staerke kvinde mellem de to staerke maend. Jeg skal i hvert fald gøre mit til det, lød det i august.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Remee, Sanne Salomonsen og Thomas Blachman udgør dommerhold­et i den nye omgang ’X Factor’. Det er tiende saeson af programmet.
FOTO: MOGENS FLINDT Remee, Sanne Salomonsen og Thomas Blachman udgør dommerhold­et i den nye omgang ’X Factor’. Det er tiende saeson af programmet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark