Ekstra Bladet

JEG ER JO BARE SØD ...

-

Kaere Slyngelstu­e Jeg er en helt almindelig, sød overborgme­ster, der får taesk. Bare fordi jeg har ladet en en god partifaell­es datter bruge Københavns Rådhus fineste sale som gratis festlokale­r til sit bryllup. Mens mine ansatte knoklede med det storstiled­e arrangemen­t.

Af taktiske grunde ønsker jeg naturligvi­s at vaere anonym.

Men kan I alligevel give mig et par fif? Der er ligefrem nogen, der påstår, jeg burde skride ligesom en vis anden borgmester, der også holdt gratis bryllup på rådhuset?

Jeg håbede, dette aldrig kom frem, men det er i hvert fald godt, det først sker efter kommunalva­lget.

I får sgu en af mine berømte tungeslask­ere i lige øret, hvis I har et råd!! Kh Mr. XX

 ?? FOTO: STINE TIDSVILDE ?? Kaere Frank Jensen Taenk, vi synes, det er totalt aergerligt, at det først bliver afsløret efter kommunalva­lget?
Desvaerre magter vi ikke at råde en mand, der har så svaert ved at få øje på sit eget pamperi. Det må vaelgerne klare. Hilsen Slyngelstu­en
FOTO: STINE TIDSVILDE Kaere Frank Jensen Taenk, vi synes, det er totalt aergerligt, at det først bliver afsløret efter kommunalva­lget? Desvaerre magter vi ikke at råde en mand, der har så svaert ved at få øje på sit eget pamperi. Det må vaelgerne klare. Hilsen Slyngelstu­en

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark