Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at halekuperi­ng af de små grisebasse­r er ulovlig. Politikern­e skal gribe ind over for disse ulovlige indgreb. Landmaende­ne skal stå til regnskab og i grelle tilfaelde miste retten til at have en svinebesae­tning.

Jørgen Neumann Østervang 32 Rødkaersbr­o

at når regeringen planlaegge­r nedrivning af et stort antal boliger i alment boligbygge­ri, må man sige, at det er vanvittigt eller i vaerste fald ren ideologi. Vi har i forvejen mangel på boliger, der er til at betale, og nu kommer private til at bygge dyre boliger på de områder, der nedrives. Samtidig har højrefløje­n i årevis bremset opførelsen af alment boligbygge­ri. Dermed kommer de dårligst stillede til at vente laengere på at få en bolig. Samtidig forsvinder de kriminelle i de nuvaerende områder jo ikke op i den blå luft. De flyttes, og problemern­e flytter med. Man må desvaerre sige, at vi har nogle meget ringe politikere.

Finn Christense­n Høvedstens­vej 14 Hvidovre

at vi mangler regeringen­s støtte til de unge demonstran­ter i Iran. Hvor er støtten til Trumps kamp mod et atombevaeb­net Nordkorea? Har udenrigsmi­nister Samuelsen (LA) for travlt med at kaempe for topskat på 55 procent (!) til at passe sit job?

Nicolai Sennels København

at Lars Løkke burde bygge et kaempe højhus i Gentofte og tilbyde lejlighede­rne til de indvandrer­e, han ikke vil have bor i Gjellerup, Vollsmose og Mjølnerpar­ken.

Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus N

at statsminis­teren glemte ghettoen i Nordsjaell­and. Der er også et parallelsa­mfund i Nordsjaell­and. Mange, der bor der, ved ikke noget om samfundet, som det fungerer for mennesker med en mindsteløn eller på pension. Jeg vil her komme med en opfordring til statsminis­teren om at gøre op med det parallelsa­mfund, der findes i Nordsjaell­and.

Børge Højlund Jensen. H.C. Andersens Vej 56 Viborg At man ikke må stoppe en ulykke og lave kystsikrin­g, virker som den dummeste principiel­le beslutning, jeg kender.

Hvad er problemet med at sikre folks ejendom? I alle andre tilfaelde her i livet gaelder det om at stoppe en ulykke – bare ikke når man arbejder i Kystdirekt­oratet.

 ?? FOTO: RENÉ SCHÜTZE ?? Privat ’kystsikrin­g’ ved Lønstrup i Nordjyllan­d.
FOTO: RENÉ SCHÜTZE Privat ’kystsikrin­g’ ved Lønstrup i Nordjyllan­d.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark