Ekstra Bladet

TIDER

- All@eb.dk

p var model til det første llede i dansk presse elig i Ekstra Bladet i 1965. SESSINGØ og Annika Hoydal var det i Violer er Blå’, mens Lisbet Dahl nøjedes med at vaere topløs.

Musicalen ’Hair’ havde premiere i Cirkusbygn­ingen i 1971 – og dér var der også udsigt til bar hud i stor stil, hvilket trak publikum til i lange baner.

På film fik til.

Stjerneteg­n-filmene viste regulaer porno med folkekaere skuespille­re som Karl den lige en tak En nøgen Hanne Lyngfeldt badede i Storkespri­ngvandet i en mafia-film med Dirch Passer. Stegger, Poul Hagen, Arthur Jensen, Poul Bundgaard, Otto Brandeburg og Sigrid Horne-Rasmussen på rolleliste­n, uden at de dog – og det skal understreg­es – deltog direkte i dyne-løjerne.

Mere aktiv i den afdeling var Suzanne Bjerrehuus i en lesbisk scene i ’I Tyrens Tegn’, mens Susanne Breuning i samme film føres splitter-fornøjet i kassen af Ole Søltoft.

Louise Frevert – dér har vi hende igen – var også et veldrejet indslag i filmene som nøgen-danser. Sengekant-filmene var knap så hardcore.

Blondine med pinup-taekke

Lisbeth Lundquist viste det hele i filmen ’Violer er Blå’. Annika Hoydal og Lisbet Dahl var også med i filmen. Formand Simon Spies holdt sexorgie på Husmanns Vinstue efter at have set filmen ’Bordellet’. De holdt sig til antydninge­ns kunst med Ole Søltoft som den evigt kejtede ungersvend, som de letpåklaed­te damer ikke kunne holde fingrene fra.

På plus-siden også, at Birthe taeller Tove dog blev Louise Frevert i fuldt firspring uden en trevl. landskendt som laekker blondine med pinup-taekke.

Sådan var der så meget i de kåde år, hvor bl.a. også Kirsten Norholt, Lotte Tarp, Lise Lotte Norup (bl.a. i ’Rapportpig­en’) og – ikke at forglemme – modellen Hanne Lyngfeldt, forfattere­n Suzanne Brøgger og rejsekonge­n Simon Spies var med til at gøre lille Danmark til et endnu sjovere sted at opholde sig. Annette Klingenber­g fortryder ikke, at hun viste sig nøgen dengang. Simon Spies ville giftes med hende. Hun sagde nej.

 ?? FOTO: JESPER STORMLY HANSEN FOTO: JØRGEN SPERLING FOTO: PREBEN NIEMEYER FOTO: /RITZAU/ MOGENS BERGER ??
FOTO: JESPER STORMLY HANSEN FOTO: JØRGEN SPERLING FOTO: PREBEN NIEMEYER FOTO: /RITZAU/ MOGENS BERGER
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark