Ekstra Bladet

DELTE ØRETAEVER UD

Danish Fight Night-staevnet startede med et sandt nytårsbrag, da Sarah Mahfoud totalt udboksede sin modstander i ringen

- ANDERS FUNDER af@eb.dk

Det er tid til taesk. Øretaevern­es teater er hermed åbent.

Sådan lød det fra aftenens konferenci­er, da den 28-årige fjervaegte­r Sarah Mahfoud blev budt velkommen i ringen med et brøl fra tilskuerra­ekkerne til aftenens første boksekamp ved Danish Fight Night.

Hun er en darling blandt publikum, og den danske bokser tager hul på 2018 med ambitioner om en titelkamp. Mod 21-årige Nana Chakvashvi­li fra Georgien jagtede Sarah Mahfoud i første omgang sin femte sejr på stribe på bare 11 måneder.

I første omgang så de to kombattant­er hinanden an. Promotor Brian Nielsen råbte gentagne gange ’bid nu fra dig’, og det gjorde Sarah Mahfoud så sandelig også. Flotte kombinatio­ner til krop og hoved. Stenhårde jabs, så blodet sprøjtede fra naesen fra den sagesløse georgier.

Sandt bombardeme­nt

Anden og tredje omgang blev udelukkend­e på Sarah Mahfouds praemisser, og hun uddelte seriøse taesk. Nana Chakvashvi­li gemte sig vaek i tovene, mens hun blev udsat for et sandt bombardeme­nt. Til sidst måtte det georgiske traenertea­m dog smide det hvide håndklaede i ringen 47 sekunder inde i fjerde omgang.

Vinder af TKO i det røde hjørne blev altså Sarah Mahfoud, der bravt bliver ved med at kaempe sig videre på vejen til boksetoppe­n.

Drømmer om titel

Og hun var overrasket og lettet over den store dominans i ringen.

– Jeg var ret overrasket, må jeg sige. Jeg havde regnet med, hun var en hårdtslåen­de tøs.

– Men det er så fedt! Og det er derfor, jeg bokser. Det er det her, jeg elsker – traeningen, adrenaline­n og nervøsitet­en.

Sarah Mahfoud havde en god fornemmels­e. Hun følte sig klar til at uddele tørre taesk. Og da hun noterede sig, at modstander­ens øjne flakkede modløst, vidste hun, at sejren var inde for raekkevidd­e.

Den danske bokser debuterede som profession­el i februar 2017. Og derfor runder hun også en markant milepael. Og i år skal det vaere: Den yndige hardhitter drømmer om en titel.

Det er i hvert fald, hvad snakken går på, når hendes traenertea­m konversere­r med boksepromo­tor Mogens Palle.

Mogens Palles 60 års-jubilaeums­staevne bød i alt på otte kampe – heraf fire titelkampe.

Jeg havde regnet med, hun var en hårdtslåen­de tøs

Det er det her, jeg elsker – traeningen, adrenaline­n og nervøsitet­en

 ?? FOTO: JAKOB JØRGENSEN ?? Sarah Mahfoud levnede ikke sin modstander mange chancer. Den danske bokser har nu fem sejre i lige så mange kampe som profession­el.
FOTO: JAKOB JØRGENSEN Sarah Mahfoud levnede ikke sin modstander mange chancer. Den danske bokser har nu fem sejre i lige så mange kampe som profession­el.
 ?? FOTO: JAKOB JØRGENSEN ?? Nana Chakvashvi­li blev slået til blods, og hendes sekundante­r kastede derfor håndklaede­t.
FOTO: JAKOB JØRGENSEN Nana Chakvashvi­li blev slået til blods, og hendes sekundante­r kastede derfor håndklaede­t.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark