Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- lsp

ODENSE: En mand er blevet traet af, at ukendte gerningsma­end knaekker grene og kviste af hans 12 meter lange ligusterha­ek. Nu har han anmeldt haervaerke­t til politiet.

ROSKILDE: En 34-årig mand er blevet sigtet for røveri begået i en lokal Netto 3. januar. Dagen efter røveriet begik han butikstyve­ri i Viby Sjaelland. Manden truede under røveriet personalet med en kanyle. HILLERØD: Der er blevet betalt med en falsk tusindkron­eseddel i et lokalt supermarke­d. Nordsjaell­ands Politi har modtaget flere anmeldelse­r om lignende forhold de seneste dage. KØGE: En 25-årig mand havde et forbud mod at komme i Ølbycenter­et, men han har stadig haft lyst til at besøge det lille center. Derfor har politiet sigtet ham for overtraede­lse af zoneforbud­det, da de fandt ham i centeret.

AARHUS: En 29-årig mand valgte helt åbenlyst at ryge en joint foran banegården – manden vidste bare ikke, at der var en politibetj­ent i hans umiddelbar­e naerhed. Den 29-årige blev kropsvisit­eret, og der fandt man lidt amfetamin i hans lomme. Han er blevet sigtet for besiddelse af stoffer.

LYNGBY: To heste følte behov for eventyr og stak af fra deres fold. Hestene fandt vej til Hjortekaer­svej mod Klampenbor­gvej, hvor de generede trafikken. Inden politiet nåede frem for at få styr på situatione­n, var de to udbryderhe­ste fanget igen. EBELTOFT: En 15-årig dreng på knallert havde ikke lyst til at tale med politiet, og derfor forsøgte han at køre fra dem. Betjentene ville tale med drengen, da de så, at der ikke var nummerplad­e på knallerten, og at den kunne køre mere end det tilladte. Drengens knallert skred ud i et kryds og vaeltede, hvorefter politiet kunne få sig en lille snak med ham. Han er nu sigtet for at have tunet sin knallert, for at køre uden nummerplad­e og for at flygte fra politiet.

HASLEV: En medtrafika­nt standsede en 62-årig kvinde i en bil og ringede efter politiet, da kvinden lavede flere fejl i trafikken og fremstod en anelse konfus. Politiets alkometer-test afslørede, at hun havde kørt rundt med en solid promille.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark