Ekstra Bladet

Mit ben er fuldstaend­ig lammet

Landstraen­eren Åge Hareides skiskade får nu store konsekvens­er

- MORTEN KIERSGAARD ESPERSEN mke@eb.dk

Danmark tabte i går ligalandsk­ampen mod Sverige med 0-1 på et mål i sidste sekund af Gustaf Nilsson, der er udlejet fra Brøndby til Silkeborg.

For Danmark er det dog langt vaerre, at landstraen­er Åge Hareide var så slemt skadet af sit skistyrt, at han ikke kunne sidde på baenken til kampen og i stedet måtte overlade tøjlerne til assistent Jon Dahl Tomasson og selv tage plads på tribunen.

Nu rejser Hareide allerede hjem lørdag og misser dermed traeninger­ne lørdag, søndag og kampen mod Jordan mandag, for landstraen­eren tager hjem til Norge for at få laegehjael­p til sin ryg og sine ben.

Sender Tomasson

Og skaderne er så slemme, at Hareide heller ikke kan tage til lodtraekni­ngen til Nations League i naeste måned, men i stedet sender Tomasson.

– Men vaerre er det, at vi må udsaette rundturen til alle spillerne – jeg kan simpelthen ikke tage af sted, siger Hareide til TV2 Sport.

Jeg må hjem

– Smerterne er ulidelige, og jeg har et fuldstaend­ig lammet ben, siger Hareide, der på flyet til Dubai kunne maerke, at smerterne trak ned fra ryggen mod benet, så han ikke kunne bevaege det ene ben.

– Nu er det så slemt, at jeg må hjem. Jeg skal have hvile og til nye undersøgel­ser i Molde, og bliver det ikke bedre, så må jeg på operations­bordet, siger Åge Hareide.

Laes om kampen på bagsiden

 ?? FOTO: NIKLAS LARSSON/RITZAU/SCANPIX ?? Åge Hareide er forbandet over sin skiskade, der nu holder ham ude fra naeste måneds lodtraekni­ng og en rundtur rundt til spillerne.
FOTO: NIKLAS LARSSON/RITZAU/SCANPIX Åge Hareide er forbandet over sin skiskade, der nu holder ham ude fra naeste måneds lodtraekni­ng og en rundtur rundt til spillerne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark