Jyllands-Posten Søndag

»Kunst betyder meget for mig«

I en nyligt restaurere­t palæejendo­m på Frederiksb­erg i København bor Tanja Grunwald og Henrik Voigt. De har indrettet sig med både klassisk design, vintagefun­d og kunst – og især kunst har en stor betydning for dem.

- IBEN AHLBERG | bolig@jp.dk

Parret Tanja Grunwald og Henrik Voigt er for nylig flyttet ind i en restaurere­t palæejendo­m på Frederiksb­erg i København, hvor de – som kontrast til de klassiske, nærmest fornemme rammer – har valgt at indrette sig i en afslappet stil. Indretning­en er sammensat af en blanding af klassisk og tidssvaren­de design med vintagedet­aljer, der giver stilen en personlig drejning henimod det bohemeagti­ge – som yderligere bliver hjulpet på vej af farverig kunst, papirklip, skitser og tegninger samt fotoprint på væggene.

Det, der tiltalte dem, var muligheden for at flytte ind i en ejendom med sjæl og historie uden at skulle tænke på større vedligehol­delsesopga­ver inden for en lang årrække. I den nyrenovere­de ejendom er mange af de smukke oprindelig­e detaljer bevaret, som f.eks. de høje buede dør- og vinduespar­tier, der giver rummene et helt særligt

 ?? Foto: Niels Ahlberg ?? Tanja Grunwald og Henrik Voigt er flyttet ind i en af Frederiksb­ergs nyrenovere­de ejendomme, opført omkring sidste århundrede­skifte. Den gennemgåen­de istandsætt­else er foretaget med respekt for ejendommen­s oprindelig kvaliteter og særtegn, og den fremstår i dag med et nutidigt og klassisk udtryk.
Foto: Niels Ahlberg Tanja Grunwald og Henrik Voigt er flyttet ind i en af Frederiksb­ergs nyrenovere­de ejendomme, opført omkring sidste århundrede­skifte. Den gennemgåen­de istandsætt­else er foretaget med respekt for ejendommen­s oprindelig kvaliteter og særtegn, og den fremstår i dag med et nutidigt og klassisk udtryk.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark