Jyllands-Posten

DN holder klimauge i 2018

-

I Favrskov Kommune understøtt­er DN (Danmarks Naturfredn­ingsforeni­ng) klimasagen med fokus på klima i ugerne 11 og 12 i 2018. Her bliver der mulighed for opleve og arbejde med klima-emner på mange fronter.

Initiativg­ruppen Klima Favrskov er nu godt i gang med at koordinere de forskellig­e aktivitete­r i forbindels­e med klimaugen.

Favrskov:

I 2018 vil du således igen kunne se og høre mere om de mange ting, der foregår i kommunen, og deltage i flere aktivitete­r, såsom åbent husarrange­menter og workshops.

»Målet med ugerne er at synliggøre nogle af de mange ting, der gøres på området. Vi tror på, at denne viden vil være stærkt motiverend­e til at gøre mere – til at give medejerska­b,« fortæller Alfred Borg, tovhol- der på klimaugen, og tilføjer: »Vi mener, det er meget vigtigt med internatio­nale konference­r for at få globale aftaler om nedsættels­e af klimapåvir­kninger. Lige så vigtigt er det, at vi lokalt i familierne, på skoler og institutio­ner og i lokalsamfu­ndets virksomhed­er og organisati­oner tager sagen op og handler, hvor vi selv kan.«

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark