NFL Magasinet

KAPTAJNEN BLIVER VED RORET

- TEKST: MORTEN BUTTLER

De fleste Redskins-fans må have åndet lettet op, da klubben den 28. februar meddelte, at man for anden sæson i træk havde placeret et exclusive franchise tag på Kirk Cousins. Selvom aftalen styrker Cousins økonomisk med en kontrakt til næsten $24 millioner, så må både Cousins og Redskins sidde med en uforløst følelse. Parterne forhandler fortsat om en længerevar­ende forlængels­e, mens det varmeste navn til eventuelt at overtage den 29-årige siges at være San Francisco 49’ers.

Nå, men Cousins spiller i hvert fald endnu en sæson hos hovedstads­klubben, og hvis angrebet finder en bedre balance mellem kast og løb – de kastede på 62 procent af deres spil forrige sæson – bliver de først for alvor ustoppelig­e. Der er masser af mål, der kan modtage bolden i luften, men runningbac­k Rob Kelley har ikke samme fremtræden­de rolle. Klubben får brug for Kelley og den tunge rookie Samaje Perine til at løfte løbespille­t. Især i redzone, hvor Redskins blot scorede touchdown på 45,9 procent af deres besiddelse­r, hvilket var tredje dårligst i ligaen.

Det har været en rodet offseason i Washington, hvor general manager Scott MCCloughan er blevet fyret angiveligt på grund af alkoholpro­blemer. Også i trænerstab­en har pausen budt på store udskiftnin­ger. Blandt andet er Joe Barry fortid som defensiv koordinato­r, og i stedet er den tidligere linebacker coach Greg Manusky udset til at løse forsvarets udfordring­er. Han har mere talent og flere muligheder at arbejde med end forgængere­n, men det er stadig usikkert hvilket niveau de mange nye navne rammer sammen som enhed.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark