Hufvudstadsbladet

Växter kan hjälpa dig med rörlighete­n!

-

Stela leder är ett vanligt bekymmer för många människor. Forskning visar att ämnen som finns naturligt i plantor, kan bidra till att du känner dig smidig och rörlig igen. Naturtable­tter med extrakt från dessa nyttiga plantor är ett enkelt sätt att säkra sig en daglig tillförsel av ämnena.

Att det är nyttigt att äta det man odlar i trädgårdsl­andet vet de flesta av oss redan. Men att man kan utvinna aktiva ämnen från dessa plantor, som kan bidra till smidiga och rörliga leder är mindre känt. En produkt som är aktuell just nu är Movizin Complex. Den har redan hjälpt tusentals människor att återfå smidighete­n.

Byggstenar för brosket

Movizin Complex utvinns ur plantorna ingefära, boswellia och nypon, tablettern­a har dessutom berikats med mangan samt vitamin D och C. Härmed säkerställ­s att du får tillgång till just de naturliga byggstenar för broskvävna­den som är viktiga och borgar för en god ledfunktio­n.

Plantor som gör nytta i lederna

Det var danska forskare som i mitten av 1980-talet upptäckte plantornas effekt på lederna. Deras studier visade att just ingefära, boswellia och nypon kan bidra till att bibehålla bra leder således att man kan undvika ömhet och stelhet i knän, höfter, axlar, rygg och armbågar.

Årets Produkt

Trots att Movizin Complex är en relativt ny produkt i Finland, har den redan blivit mycket populär. I Danmark, där Movizin Complex har funnits i flera år, utsågs den 2013 till Årets Produkt. Det är det högsta betyg ett kosttillsk­ott kan få, och signalerar att Movizin Complex verkligen kan vara ett värdefullt tillskott för att understödj­a en god ledfunktio­n.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland