Hufvudstadsbladet

Hej!

- ANNIKA RENTOLA 029 080 1370, annika.rentola@ksfmedia.fi

Nu återkommer Paletten efter sin sommarpaus. I dag får du se bilder som skolelever i Esbo ritat i samband med Finns sommarteat­ers musikal Pelle Svanslös. 112 teckningar lämnades in till tävlingen och några måndagar framöver visar vi de prisbelönt­a bilderna. Ha det bra!

 ??  ?? STuDS. Här vill Pelle Svanslös hoppa på trampoline­n. Bilden har Nettapeppi Nousiainen, som gick i Rödskogs förskola i våras, ritat.
STuDS. Här vill Pelle Svanslös hoppa på trampoline­n. Bilden har Nettapeppi Nousiainen, som gick i Rödskogs förskola i våras, ritat.
 ??  ?? LISTIG. Kan man inte fånga fisk med svansen får man hitta på ett annat sätt. Då kan man till exempel hitta en båt att åka ut på sjön med och fånga fisken med klorna, som Pelle Svanslös gör. Bilden har Amanda Hulten ritat. Amanda gick i Rödskogs...
LISTIG. Kan man inte fånga fisk med svansen får man hitta på ett annat sätt. Då kan man till exempel hitta en båt att åka ut på sjön med och fånga fisken med klorna, som Pelle Svanslös gör. Bilden har Amanda Hulten ritat. Amanda gick i Rödskogs...
 ??  ?? KATTLIv. Är man en liten kattunge och inte aktar sig kan man råka på en stor råtta som får för sig att bita svansen av en. Så gick det när Pelle Svanslös blev av med sin svans. Den här bilden har Mio Boman i Kungsgårds­skolan ritat. Mio gick i åk 1 när...
KATTLIv. Är man en liten kattunge och inte aktar sig kan man råka på en stor råtta som får för sig att bita svansen av en. Så gick det när Pelle Svanslös blev av med sin svans. Den här bilden har Mio Boman i Kungsgårds­skolan ritat. Mio gick i åk 1 när...
 ??  ?? LJuv MuSIK. Några gånger har Pelle Svanslös mött en så ljuv kattfröken att han blivit alldeles darrig om morrhåren. Den här bilden har Laura Mickelsson från Kungsgårds­skolan tecknat. Laura gick i åk 1 när hon tecknade den.
LJuv MuSIK. Några gånger har Pelle Svanslös mött en så ljuv kattfröken att han blivit alldeles darrig om morrhåren. Den här bilden har Laura Mickelsson från Kungsgårds­skolan tecknat. Laura gick i åk 1 när hon tecknade den.
 ??  ?? KvITTER. Bland katterna i Uppsala händer både trista och roliga saker, men ibland får katterna vara riktigt lyckliga och glada. Den här bilden ritade Zarah Blomberg när hon gick i Karamalmen­s skola, åk 1.
KvITTER. Bland katterna i Uppsala händer både trista och roliga saker, men ibland får katterna vara riktigt lyckliga och glada. Den här bilden ritade Zarah Blomberg när hon gick i Karamalmen­s skola, åk 1.
 ??  ?? IvÄG MED DEM! På Leni Carstens’ bild kastar Pelle Svanslös upp de jobbiga katterna Bill och Bull på himlen. Leni gick i Bemböle förskola i våras när teckningsb­ilden ritades.
IvÄG MED DEM! På Leni Carstens’ bild kastar Pelle Svanslös upp de jobbiga katterna Bill och Bull på himlen. Leni gick i Bemböle förskola i våras när teckningsb­ilden ritades.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland