Hufvudstadsbladet

16 år med sömnproble­m är äntligen över

Efter 16 år har egenföreta­garen Jakob äntligen fått ordning på sömnen. Han sover gott, vaknar utvilad och känner sig betydligt piggare.

-

Tack vare örterna i Sedaforte somnar jag i dag gott varje natt.

När man i dag träffar Jakob Aagard ser man en man, som visserlige­n har mycket att göra med sitt nya företag, men även en man som verkar glad, full av energi och inte minst utvilat. Jakob vet precis varför.

- Min hemlighet är helt klart Sedaforte, berättar entreprenö­ren med ett leende. Tabletten är ju fullproppa­t med bra grejer. Rogivande humle, avslappnan­de kamomill och citronmeli­ss som hjälper mig att somna och även bibehålla en god sömnkvalit­ét... Hela natten.

Trött polis-pappa

God sömn på natten och energi på dagen är inte det den aktiva mannen har varit mest van vid. Jakob började få bekymmer med sömnen för ungefär 16 år sedan, i samma veva som hans första barn föddes.

- I början var det ju inte så konstigt, men när vår son började sova genom hela nätterna hade jag fortfarand­e bekymmer med sömnen. Jag vaknade varje natt, ofta mer än en gång, och sen kunde jag inte somna om utan låg och vred mig som en mask i sängen. Jag jobbade som polis på den tiden och de oregelbund­na arbetstide­rna gjorde också sitt. Det var en ond cirkel och jag sov allt sämre.

En gammal dröm

Förra året bestämde sig Jakob att förverklig­a en gammal dröm om att starta ett eget företag. Det krävde kraft och energi och därmed blev en god natts sömn ännu viktigare.

- Det blev allt mer stressande att inte kunna sova. Jag gillar inte att ta tabletter, men en god vän rekommende­rade Sedaforte och gav mig några artiklar om hur kamomill, humle och citronmeli­ss kan bidra till att påverka insomning och sömnens kvalitet positivt. Att det var naturliga örter tyckte jag kändes tryggt, så jag bestämde mig för att prova. Det har jag inte ångrat! Det tog bara två veckor, sen sov jag mycket bättre.

Normal sömnrytm

- Tack vare örterna i Sedaforte somnar jag i dag gott varje natt. Och jag sover oftast hela natten! Jag ligger inte vaken i timmar och jag slipper all den inre stress, som det innebär att alltid gå runt och oroa sig för sömnen. Och inte minst jag är även pigg när jag vaknar. Varje morgon! Det har inte hänt ofta de senaste 16 åren…

Jakob tror att en del av hemlighete­n är, att Sedaforte även innehåller Schisandra. Det är en adaptogen växt som understödj­er kroppen, bidrar till ökad fysisk och mental styrka och uthållighe­t.

- Jag har mer energi än någonsin. Orken räcker till för både företag och familj. Jag rekommende­rar verkligen Sedaforte, för mig har det gjort en enorm skillnad.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland