Hufvudstadsbladet

5 SNABBA OM GOEXPO WINTER

-

1 SKIDA PÅ RIKTIG SNÖ I RÄTT SPÅR

Skidlärarn­a ger dig tips om skidteknik, smörjinstr­uktioner och du kan testa nya skidor. Du gör också fina inköp till mässpriser. Du kan åka skidor i det över 100 meter långa skidspåret som byggs bakom mässcentre­t. GoSnow-området.

2 LÄR DIG ATT ÅKA SLALOM

Syöte, Finlands sydligaste fjäll, bygger av äkta snö en fin vinterback­e i mässcentre­t där speciellt de minsta i familjen kommer att trivas. Skidlärare lär och ger tips för snowboard eller skidor. GoSnow-området.

3 TESTA DIN SKRIDSKOKO­MPETENS

När hade du senast skridskor på fötterna? I mässcentru­m kan du prova skridskoåk­ning på riktig is och skridskoåk­ningsperso­nalen guidar dig rätt. Ta också med familjens yngre att träna på ett säkert och bekvämt sätt. Du träffar också ishockey- och andra skridskost­järnor. Go Ice-området.

4 LÄR DIG HUR MAN CYKLAR PÅ HALT UNDERLAG

Mässcentru­m parkerings­plats byggs om till vintertest­bana för cyklister, där kan du testa och få en känsla av hur det är att cykla med elektrisk cykel eller fatbike. Vinterns cykelfärd till jobbet påverkas inte av väder, vind eller halka när det finns riktig utrustning. GoBike-området.

5 HITTA NÄSTA VINTERS SKIDRESA

På GoExpo Winter hittar du både inhemska och utländska skidorter. Du träffar representa­nterna personlige­n och får förstahand­sinformati­on om backarna, skidspår och afterski. På detta sätt får du direkt mycket mer informatio­n än att sitta och titta igenom en massa webbsidor. Det är absolut också värt att utnyttja alla fina mässerbjud­anden! GoSnow-området.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland