Hufvudstadsbladet

EKOFRISÖR

-

Prakticums ekofrisörs­utbildning är riktad till frisörer som vill fördjupa sig i ekologisk hårvård, som är intressera­de av miljövänli­ga metoder och vill lära sig nya synvinklar. För en ekofrisör står val som görs enligt naturens villkor nära hjärtat. Utbildning­en omfattar 20 sv och består av närstudier några dagar i månaden, inlärning på arbetsplat­sen samt distansupp­gifter.

Ämnesområd­en som behandlas är bl.a. indisk huvudmassa­ge, avgiftning­skurer, miljövänli­ga hårvårdspr­odukter och färgning samt en fördjupnin­g i ämnet miljövänli­g hårvård. Vårens utbildning går på svenska. Utbildning­en består av 4 moduler: Hårvård, Växtfärgni­ng, Energiklip­pning och Utveckling­sarbete.

 ??  ?? Ansvarig utbildare och ekofrisör Mona Mether från Prakticum (höger) och ekofrisör Malin Kajander från Hårgalleri­et Salon Eliza i Borgå.
Ansvarig utbildare och ekofrisör Mona Mether från Prakticum (höger) och ekofrisör Malin Kajander från Hårgalleri­et Salon Eliza i Borgå.
 ??  ?? Indisk huvudmassa­ge är en del av den ekologiska energiklip­pningen som ger håret tillbaka sin forna styrka och allmänt välmående.
Indisk huvudmassa­ge är en del av den ekologiska energiklip­pningen som ger håret tillbaka sin forna styrka och allmänt välmående.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland