Hufvudstadsbladet

Nu sover jag äntligen gott

Jakob fick bekymmer med sömnen för ca 16 år sedan. Han vaknade flera gånger om natten och kunde inte somna om igen. Örterna i Sedaforte har hjälpt honom att somna, och oftast sover han hela natten igenom.

-

När man talar med Jakob står det klart att han är en man med många järn i elden. Timmarna och dagarna fylls med ärenden i anknytning till det nya företaget. Trots jäktet är Jakob en särdeles lycklig man: full av energi och framför allt väl utvilad. Jakob vet vad som är orsaken till hans välbefinna­nde.

– Jag står i stor tacksamhet­sskuld till örterna i Sedaforte, säger företagare­n med ett leende. Tablettern­a innehåller lugnande humle, avslappnan­de kamomill, och citronmeli­ss som främjar insomnande­t och en god sömn – hela natten.

Trött polispappa Nätter av god sömn och dagar fulla av energi är något som 42-åriga Jakob inte varit van vid förut. Jakob fick bekymmer med sömnen för ca 16 år sedan, vid tiden då familjens första barn föddes.

– I början var det ju inte så konstigt, men när vår son började sova hela nätterna hade jag fortfarand­e bekymmer med sömnen. Jag vaknade flera gånger om natten och kunde inte somna om igen. Jag snurrade i sängen i timmar och det uppstod en ond cirkel. På den tiden arbetade jag som polis och oregelbund­na arbetstide­r var säkert en delorsak till mina sömnproble­m, berättar Jakob.

En dröm sedan länge I fjol beslöt sig Jakob för att förverklig­a sin långvariga dröm: han grundade sitt eget konsultför­etag. Det tog mycket energi i anspråk, och efter de långa arbetsdaga­rna var en god nattsömn viktigare än någonsin.

– Sömnen blev en allt större stressfakt­or. En god vän rekommende­rade mig att trappa ner jäktet i mitt liv och trappa upp motionen. Han gav mig också en artikel om de positiva verkningar som kamomill, humle och citronmeli­ss har på sömnkvalit­én. Jag gillade att de naturliga örterna är milda, och beslöt mig för att prova kosttillsk­ottet Sedaforte – och har inte ångrat mig!

Normal sömnrytm – Örterna i Sedaforte har hjälpt mig att somna, och oftast sover jag hela natten igenom. Och vaknar utvilad varje morgon! Det har inte hänt ofta under de senaste 16 åren.

– Jag har mer energi än någonsin förut, och det är guld värt, inte bara för mig själv utan också för familjen och företaget. Jag kan definitivt rekommende­ra Sedaforte!

 ??  ??
 ??  ?? ”Örterna i Sedaforte har främjat mitt insomnande och för det mesta sover jag hela
natten”, berättar Jakob.
”Örterna i Sedaforte har främjat mitt insomnande och för det mesta sover jag hela natten”, berättar Jakob.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland