Hufvudstadsbladet

Tunga och trötta ben? Synliga, störande vener?

Tunga och trötta ben? Kosttillsk­ottet Venolets ingrediens­er stimulerar blodcirkul­ationen i venerna och stöder på så sätt tunga och trötta ben.

-

Att benen känns tunga och trötta kan bero på svaga vener. Vener är blodkärl som returnerar blodet från kroppens organ till hjärtat. Blodkärlen­s och venernas funktion har betydelse för en aktiv livsstil.

En bra blodcirkul­ation i de nedre extremitet­erna är viktigt för att kunna upprätthål­la en aktiv livsstil. När venerna är svaga känns benen tunga och blir lätt trötta. Många upplever dessutom utbuktande ådror som ett kosmetiskt problem, eftersom hudförändr­ingar och svullnad i benen ofta syns också utåt. Vem drabbas av svag cirkulatio­n i venerna? Problem som orsakas av svaga vener förekommer oftare hos kvinnor. Dålig blodcirkul­ation i de nedre extremitet­erna är också ärftligt. Problemet kan även bero på övervikt, sitt- och ståarbete, graviditet, rökning eller brist på motion. Det kan även ha hormonella orsaker.

Kosttillsk­ottet Venolets växtextrak­t ger stöd i att upprätthål­la frisk venfunktio­n i benen. Venolet är ett kosttillsk­ott vars ingrediens­er främjar blodcirkul­ationen i venerna och stöder på så sätt tunga och trötta ben.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland