Hufvudstadsbladet

Nu är min koncentrat­ion återigen på 100 %

-

Kristina gillar att ha mycket att göra på jobbet. Hon är räkenskaps­förare och hanterar dagligen akutuppgif­ter, otaliga kalkyler, analyserin­g och budjeterin­g som ska avstämmas. Hon är en typ som oftast efterfråga­s i jobbannons­er. Engagerad och driven.

– Jag bara älskar känslan av att allting stämmer, saker blir gjorda, massor av ifyllda kryssrutor och allting går in på rätt hylla, berättar Kristina.

Av samma anledning var det också problemati­sk för den energiska kvinnan när hon under en period förra året upplevde att hon började förlora den mentala skärpan.

Energinivå­n sjönk

– Det var som om min koncentrat­ion och energinivå sjönk snabbt. Från de normala 100 % ner till 80%... ibland ända ner till 40 %.

– All detta var som det brukar vara och ändå hade jag svårt med koncentrat­ionen. Det var mycket tydligt för mig när jag körde hem efter en lång dags arbete. Jag kände att jag behövde all min koncentrat­ion till att följa trafiken.

Kristina hade hört att koncentrat­ion och minne kunde hänga ihop med blodomlopp­et och hon började misstänka att just hennes blodcirkul­ation kunde behöva lite stöd.

– Jag har alltid varit bra på att äta nyttigt och sova gott. Jag tar det också lugnt på min fritid och gillar att gå på mina hundpromen­ader, berättar hon.

Koncentrat­ionen och energin återvände.

Kristina bestämde sig att motionera mera och valde att prova produkten Remital som innehåller extrakt av växterna Bacopa monnieri och ginseng vilket har positiv verkan på det perifera blodomlopp­et och på hjärnfunkt­ionen. Det beslutet har Kristina inte ångrat!

– Dessutom gillade jag att produkten är baserad på naturliga ingrediens­er, berättar hon.

– Gradvis märkte jag hur koncentrat­ionen och energin återvände. Jag kände att jag hade gjort rätta val. Remital har stimulerat mitt blodomlopp, och min energinivå och koncentrat­ion är återigen uppe på 100%, avslutar Kristina.

 ??  ?? Kristina fick känslan av att koncentrat­ionen svek henne, bland annat när hon körde bil. ”Jag kände att jag behövde all min koncentrat­ion till att följa trafiken.”
Kristina fick känslan av att koncentrat­ionen svek henne, bland annat när hon körde bil. ”Jag kände att jag behövde all min koncentrat­ion till att följa trafiken.”

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland