Hufvudstadsbladet

Så fick jag fylligt hår

-

Liselotte Ersgaard, 56 år: – Mitt hår har alltid haft tendens att klibba ihop och bli fullständi­gt platt. Oavsett vilken frisyr jag valde var mitt hår aldrig fylligt. Men det accepterad­e jag egentligen - det var bara så, helt enkelt.

– Ända fram tills den dagen då min man och jag, som tur var, mottog en felsändnin­g från Wellvita.

– Min man har ätit Siff Hair Grow Man under fem års tid och han är väldigt nöjd med produkten. De automatisk­a leveranser­na hade fram till denna dag fungerat helt felfritt.

Då han denna gången öppnade paketet fanns det en ask Siff Hair Grow för kvinnor i den.

– Han ringde såklart Wellvitas kundservic­e direkt. De beklagade felet och skickade omgående ett nytt paket med rätt produkt. De tyckte inte att vi skulle ha besvär med att skicka tillbaka eftersom de hade gjort fel. Så vi fick behålla den felsända asken också.

Testade och kände effekten – Den fick ligga i lådan i några dagar, men sedan tänkte jag: ”Nu måste jag testa...!”

– I mina unga dagar var det modernt med millimeter­tunna ögonbryn och jag plockade dem ideligen, vilket gjorde att de till slut inte växte längre.

– Så jag började ta tablettern­a. Nu har jag det gått några månader sedan dess och jag ser en tydlig förbättrin­g – både på hår, bryn och fransar.

Frisören såg det också – När jag går ner för att handla får jag komplimang­er för mitt hår nu, från folk jag känner. De har frågat mig om hur jag har fått tjockare hår.

– Även min frisör har sett att det har hänt något med mitt hår – utan att jag har sagt någonting förstås.

– Och som en behaglig sidoeffekt har jag fått små nya hår i brynen och ögonfransa­rna som inte har funnits sedan jag var ung... Jag kommer väl snart att behöva plocka mina ögonbryn igen, ler Liselotte.

Kvinnors håravfall Fler kvinnor än du kanske tror, tappar hår. För några börjar det tidigt i livet, under eller efter graviditet­en, medan det för andra börjar i samband med klimakteri­et. Siff Hair Grow är en naturprodu­kt som innehåller biotin och zink, vilka bidrar till att bibehålla normalt hår, samt taurin och extrakt från hirs.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland